FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.05.2009 16:06

Carmona: “L’equip ha seguit creixent”

www.fcbarcelona.cat


Un cop finalitzada la temporada, Marc Carmona ha fet balanç de l’actuació del seu equip. Tot i l’eliminació a quarts del play-off, el tècnic blaugrana valora en positiu el global de la temporada i dóna les gràcies a l’afició.


El Barça Mobicat ha dit adéu de la temporada després de quedar fora dels play-off pel títol , eliminat pel Pinto als quarts. En una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Marc Carmona analitza tots els aspectes de la temporada i extreu conclusions positives dels objectius aconseguits. La secció de futbol sala ja treballa per a la propera temporada, on vol consolidar els èxits d’aquesta, com per exemple, la gran resposta de públic que s’han trobat al Palau Blaugrana.

Com estan després de l’eliminació al play-off?

Estem decebuts. Havíem posat molta il•lusió i moltes ganes en aquesta final de temporada. La lliga regular havia estat molt bona i volíem fer un gran play-off per intentar tornar a arribar a semifinals com la temporada passada. Ha estat un cop dur i ho estem paint.

Aquest equip ha anat creixent temporada a temporada. Creu que ha crescut també aquesta?

QM3D1203.jpgNosaltres ens havíem marcat quatre grans objectius aquesta temporada. El primer era millorar els registres de l’equip en competició. L’equip ha estat més regular i consistent i va acabar sent l’equip menys golejat. En aquest aspecte hem assolit l’objectiu. El segon era aconseguir la tercera plaça de la Lliga regular que ens dóna dret a disputar la Supercopa la temporada que ve. El tercer era anar a la Copa com a cap de sèrie i fer un bon paper, i ho vam aconseguir arribant a les semifinals amb elPozo. I per acabar, el quart objectiu era classificar-nos com a caps de sèrie al play-off i intentar repetir les semis. Dels quatre objectius m’hem aconseguit tres. En general, l’equip ha seguit creixent, estem més a prop dels dos de dalt.

S’han mostrat com un equip molt sòlid, sobretot a nivell defensiu. Què li falta al Barça Mobicat per poder lluitar amb els dos grans de la competició?

Ens falta experiència en grans partits, una mica de pausa quan afrontem situacions que anem de clars favorits i se’ns torcen una mica les coses. Hem acabat la lliga regular amb una mitjana de menys de tres gols per partit, i la del play-off ha estat de quatre. Hem encaixat més gols que els que hem demostrat durant 28 jornades. Ens falten tres o quatre coses per ser aquesta alternativa que es comença a dir que som des dels mitjans.

Poc a poc han anat ajustant la plantilla amb diverses incorporacions. Quins ajustos preveu per a la propera temporada?

A mida que hem anat creixent i millorant, això ha vingut perquè la plantilla hem estat capaços de fer-la una mica millor i més equilibrada. Si volem seguir creixent no només a nivell d’estructura, de secció, ho hem de fer a nivell de plantilla. En això ens posem a treballar ara mateix.

Com valorar la resposta del públic del Palau?

QM3D6847.jpgLa resposta de l’afició ha estat extraordinària, d’11 sobre 10. Hem dit moltes vegades, i no ens cansarem de repetir-ho, que és un dels grans èxits de l’aposta del club per aquesta secció i que demostra que quan el Barça té un equip de futbol sala que comença a tenir aspiracions a l’alçada dels grans, la resposta és excepcional. Des d’aquí vull donar les gràcies pel suport incondicional que hem rebut i crec que és una demostració que el projecte és sòlid i seriós.

Quines perspectives té per a la propera temporada?

En la línia dels darrers de millora constant i d’ambició sense límits, hem de millorar el que ens hem marcat aquesta temporada. Segurament els objectius seran els mateixos, en quant a aquells que hem aconseguit, retallar una mica més les distàncies amb els dos grans ser capaços de quedar com a mínim tercers. També fer una bona Copa i un bon play-off. Això seria estar com mínim a semifinals de totes dues competicions. A més, tindrem la Supercopa, que serà nova per a nosaltres. És una competició curta que dóna més opcions.
Carmona: “L’equip ha seguit creixent”
Missatge a l’afició
Demanar perdó per haver fallat l’últim partit de la temporada a casa. Ens hagués agradat molt allargar la sèrie i poder oferir una altra semifinal a casa. L’equip ha treballat moltíssim, ha estat un any molt llarg amb Mundial i Preeuropeu. L’any que ve tornarem a estar aquí, donant de ben segur moltes alegries a la gent que ve al Palau, que tornin a confiar en l’equip.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana