FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.05.2009 09:34

Carmona: “És una decepció immensa”

Cristina Collado


No hi ha cap altra valoració possible. El Barça Mobicat tenia moltes expectatives de fer un bon paper en aquest play-off, i per això quedar eliminats a quarts ha estat “una decepció immensa”, afirmava Carmona després del partit.


Cares tristes i pensatives després del partit. Què havia passat perquè el millor Barça de la història fos eliminat a quarts ? L’encert increïble del Pinto podia ser una causa... la manca d’efectivitat blaugrana, una altra. Es podien buscar moltes raons, però el sentiment era comú: decepció.

El tècnic Marc Carmona, en un dels seus discursos més complicats de pronunciar, no es va amagar: “El vestidor està molt fotut. És una decepció immensa. Descriure sensacions ara és molt difícil, però és clar que tots estem molt decebuts. És un cop dur perquè teníem moltes esperances i fe posades a guanyar aquest divendres.”

Quan no entra, no entra

QM3D4823.jpgSens dubte, una de les causes del desenllaç d’aquesta eliminatòria ha estat l’encert increïble que ha tingut el Pinto de cara a porteria. “Ells s’han endut l’eliminatòria perquè han tingut un encert davant de porteria espectacular. A la segona part han xutat només 4 vegades a porta i han fet 2 gols, mentre que nosaltres hem xutat 24 vegades en tot el partit. Teníem la sensació que era impossible fer gol. Crec que només ens han superat en això. No puc retreure res als meus jugadors,  han lluitat fins a l’últim segon però la pilota no ha entrat. A vegades, quan tens més ganes que entri perds la precisió o la tranquil•litat necessàries.”

Javi Rodríguez també parlava de la impotència que se sent quan hi ha ocasions però la pilota no vol entrar: “És complicat quan entres en una dinàmica en què no hi ha manera que facis gol i el rival te’n fa. Quan entres en aquesta dinàmica negativa, veus la porteria més petita”.

La falta sobre Fernandao 

Quan li han preguntat si la falta del porter Gus sobre Fernandao era vermella directa, Marc Carmona s’ha mostrat ben contundent: “Podem posar juntes aquesta jugada amb l’expulsió d’Igor de la setmana passada, o ho són les dues o no ho és cap.” En el partit disputat a Pinto, el davanter brasiler va fer caure Luis Arrizabalaga quan aquest s’escapava perillosament per encarar la porteria blaugrana. Va ser expulsat amb vermella directa i el Barça Mobicat va haver de jugar els dos últims minuts de partit amb un jugador menys. Aquest divendres ha estat el porter del Pinto qui ha fet caure Fernandao en una claríssima acció de gol del ‘6’ del Barça quan Gus era l’últim jugador. L’àrbitre li ha ensenyat targeta groga.

Carmona: “És una decepció immensa”
El capità parla clar
Després del partit costava fer una valoració d’aquesta eliminació. El capità Javi Rodríguez ha estat un dels què ha intentat posar llum al què havia passat, i ho ha fet de la manera més clara possible: “En paraules literals i més clar que l’aigua, l’hem cagat. No es pot dir res més.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana