22.05.2009 22:48

Dolorosa eliminació (2-4)

Cristina Collado

El Barça Mobicat diu adéu a la temporada després de caure eliminat als quarts de final del play-off pel títol de Lliga davant del Pinto. Igual que en el primer partit, els madrilenys han estat més efectius.

Després de la gran temporada que ha fet el Barça Mobicat, quedar fora de la lluita pel títol de Lliga als quarts de final és molt dolorós. Però així és aquest esport, i l’encert ha estat de la banda de l’equip revelació de la temporada. El Tien21 P. Millenium Pinto ha superat el Barça Mobicat en el segon partit del play-off i ha aconseguit una classificació històrica per a semifinals en el seu primer any a Divisió d’Honor.

QM3D4786.jpgEl Barça Mobicat ha sortit a totes, amb una clara declaració de joc ofensiu. Quan només havien transcorregut 16 segons de partit, ha tingut una doble ocasió. Una recuperació de Saad ha propiciat la primera contra el partit, però el xut de Fernandao al segon pal l’ha desviat el porter Gus. Un refús que ha aprofitat Javi Rodríguez per engaltar una potent volea, que ha refusat la defensa madrilenya. I com aquestes n’ha tingut diverses el Barça Mobicat en els primers minuts de partit, però sense encert en el xut final.

Als quatre minuts de joc, el xut de Saad ha obligat Gus a deixar la posició sota els tres pals, però el xut posterior de Fernandao la pogut desviar sobre la mateixa línia de gol Retamar.

El Pinto s’avança

Tant d’esforç no s’ha vist recompensat, sinó tot el contrari. Als set minuts de partit, el Pinto s’ha avançat en una jugada d’estratègia que ha culminat Luis Arrizabalaga. Instants abans, els de Luis Fonseca havien creat cert perill a la contra, amb xuts d’Hugo o Retamar, però en accions menys clares que les que ha disposat el Barça Mobicat.

Màxima tensió

QM3D4767.jpgDesprés d’uns moments d’incertesa, el Barça Mobicat ha aconseguit l’empat mitjançant PC. Aquest gol tornava a donar confiança als blaugrana, que han tornat a crear ocasions de perill. Com els xuts a la mitja volta de Fernandao, però que avui no han acabat en gol.

Però com en el primer gol, quan millor i més perillós es mostrava el Barça Mobicat ha arribat un altre gol dels madrilenys. Retamar s’ha escapat sol amb la pilota. Cristian ha sortit a barrar-li el pas amb tan mala fortuna que, en l’u contra u, el rebot ha afavorit el jugador del Pinto i s’ha quedat sol a porteria buida per fer el 2-1.

La resposta blaugrana no s’ha fet esperar. Un minut després, un xut potent i llunyà de Jordi Sánchez ha tornat a posar l’empat en el marcador. El Barça podria haver marxat amb avantatge al descans si el xut de Saad, quan faltaven cinc segons per a la mitja part, no hagués picat al pal.

A remolc

A la represa, les coses s’han tornat a torçar per a l’equip local. Fabián ha estavellat la pilota al travesser amb tan bona sort que ha botat dins la porteria defensada per Cristian. Era el minut tres de la segona part i el Barça Mobicat tornava a anar a remolc.

Saad Assis ha estat el jugador més incisiu de l’atac blaugrana en els minuts següents, però l’efectivitat no ha estat la màxima del Barça Mobicat en aquest partit. Però encara s’haurien de complicar més les coses per a l’equip de Carmona. Als vuit minuts, Matamoros ha enviat un xut potent al primer pal i ha col•locat el Pinto dos gols per davant del Barça Mobicat.

Tens final

QM3D4797.jpgAls 30 minuts de partit, s’ha produït una acció que podria haver determinat el signe del partit. El porter Gus ha fet caure clarament Fernandao en una acció que els àrbitres només han sancionat amb targeta groga. La targeta vermella hauria suposat dos minuts del Barça amb un jugador més. Era la cinquena falta del Pinto, però els àrbitres no han assenyalat cap més falta a favor del Barça Mobicat.

La iniciativa en el joc la continuava tenint el Barça Mobicat. Se succeïen les ocasions de perill de Saad, Chico, Fernandao, però es mantenia la falta d’encert en l’últim xut. A cinc minuts per al final, Javi Rodríguez ha sortir de porter-jugador. Però ni així ha tingut sort l’equip blaugrana. A 1:16 minuts per al final, Jordi Sánchez ha enviat un xut al pal esquerre de la porteria. Al final, 2-4 i el Pinto a les semifinals pel títol de Lliga.
FC BARCELONA MOBICAT, 2
TIEN21 P. MILLENIUM PINTO, 4

FC Barcelona Mobicat (2+0):
Cristian, PC (1), Javi Rodríguez, Saad, Fernandao – cinc inicial – Chico, Carlos, Jordi Sánchez (1), Rafa Muñoz

Pinto (2+2): Gus, Contreras, Fabián (1), Retamar, Hugo – cinc inicial – Sergio, Luis (1), Matamoros (2), Campos

Gols: 0-1, Luis (7’); 1-1, PC (13’), 1-2, Matamoros (15’); 2-2, Jordi Sánchez; (16’), 2-3, Fabián (23’); 2-4, Matamoros (28’)

Àrbitres: Radadán Sáinz i Sánchez Molina