FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.05.2009 11:12

Javi Rodríguez: “És una obligació guanyar divendres”

Cristina Collado


El capità del Barça Mobicat ho té clar. Aquest divendres cal empatar l’eliminatòria, sí o sí, davant el Pinto per poder mantenir les opcions de classificar-se per a les semifinals. La temporada blaugrana no es pot acabar aquí.


A un dia per al partit decisiu, Javi Rodríguez analitza per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat les sensacions del vestidor del Barça Mobicat. Estan obligats a guanyar divendres no només per seguir vius al play-off, sinó perquè un club com el Barça “té l’obligació de jugar, com a mínim, les semifinals”, afirma el capità.

Després de tot el que han treballat aquesta temporada, no es pot acabar així, oi?

“No, ni de bon tros. És una obligació guanyar divendres. Estem treballant molt dur des de finals de juny, i un club com el Barça ha d’estar, com a mínim, a semifinals. No passar aquesta eliminatòria seria un fracàs rotund.”

Mai en els 30 partits de Lliga regular havien encaixat sis gols. Què va passar contra el Pinto?

QM3D5853.jpg“Va ser un partit diferent dels altres. Era un partit de play-off, ells es van posar per davant i nosaltres vam anar a remolc. A més, ells van tenir més fortuna que nosaltres. En altres partits no ens havien marcat tants gols, però sí que ens han creat ocasions. És clar que no es pot tornar a repetir que ens facin tants gols. Hem de fer una bona defensa, com ho hem fet en tots els partits. Tot i que crec que a Pinto vam defensar bé, vam encaixar més gols dels que ens mereixíem.”

Dilluns van tenir sessió de vídeo per analitzar detalladament les errades a Madrid. Què s’ha de millorar?

“En general s’ha de millorar tot. En un partit en què perds s’han de millorar moltes coses. Vam fer força coses bé allà, encara que no vam aconseguir un bon resultat final. Sí que vam incidir a ser forts en defensa, contundents i estar més encertats al davant.”

Quin Pinto esperen?

“És un equip jove, amb tot de jugadors estatals. És la primera vegada que juguen un play-off, estan molt il•lusionats i no tenen res a perdre. Però aquí nosaltres hem de marcar el ritme. Som el Barça i hem de jugar com nosaltres volem.”

Per sort, juguen els dos propers partits davant la seva afició. A casa només han perdut dos partits. Això els dóna ànims?

QM3D1203.jpg“Sí. El Palau ple de gent fa molt de respecte i això és el que hem de fer. Motivar la gent perquè donin suport a l’equip com durant tota la temporada, fer pinya tots plegats i fer afició. Aquí al Palau juguem diferent, amb molta més confiança. Tenim moltes ganes que arribi divendres per poder dedicar la victòria a l’afició.”

Què diria a la gent indecisa perquè vingués al Palau?

“Doncs que ens trobem a la fase més maca de la temporada, en el moment idoni, el que tots busquen, i que nosaltres volem el títol de Lliga. Volem que creguin en nosaltres com nosaltres creiem en ells.”
Javi Rodríguez: “És una obligació guanyar divendres”
“Volem guanyar per l’Igor”
Tindran la baixa sensible, per al primer partit, d’Igor.

“És una baixa sensible i injusta perquè l’acció de l’altre dia no era vermella ni de molt. És clar que intentarem guanyar per l’Igor. Esperem que descansi perquè diumenge estigui fresc.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana