FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.05.2009 19:15

Estudi videogràfic per corregir errors

Cristina Collado


La derrota a la pista del Pinto obliga el Barça Mobicat a esmenar errors de cara a aquest divendres. Per això, el cos tècnic ha començat la setmana amb una sessió de vídeo per analitzar les errades de diumenge. La defensa és la clau.


Dilluns, 7 de la tarda, Palau Blaugrana. Sobre la pista s’entrenen alguns jugadors del Barça Mobicat. Els qui no van jugar a Madrid, o aquells que ho van fer pocs minuts. De mica en mica va arribant la resta de la plantilla. Alguns, com ara Paco Sedano o Javi Rodríguez, es canvien per treballar una estona al gimnàs. D’altres ni passen pel vestidor. La convocatòria no és per a un entrenament habitual, sinó per a una intensa sessió de vídeo. Cal analitzar el partit de diumenge contra el Pinto, i, d’acord amb això, treballaran tota la setmana.

La defensa, el primer element

Abans de la sessió de vídeo, però, la plantilla ja tenia clar la principal errada de diumenge: la defensa. Al llarg de tota la fase regular l’equip s’ha guanyat el reconeixement de la millor defensa del campionat, i a la pista madrilenya, no va ser així: “Ha estat la primera vegada durant tota la temporada que ha fallat la part defensiva de l’equip, i això va ser el ‘culpable’ de la derrota.”

180509_Video_Futsal_2.jpgEn aquest mateix sentit s’expressa un altre dels tanques de l’equip, Carlos Muñoz: “No vam tenir una bona defensa, que és l’aspecte que ens ha portat a l’èxit durant tota la temporada. Cal que defensem bé perquè ells corren molt i juguen molt entre línies.”

‘Mea culpa’

“Ni jo, ni altres jugadors de tall defensiu, vam estar al nostre nivell”, afirma PC. El primer pas per corregir algun aspecte és reconèixer l’error, i això és el que fa el tanca brasiler del Barça Mobicat.

Afirma PC que ara tenen quatre dies per preparar el pròxim partit que es jugarà al Palau i corregir les errades: “A partir d’aquest dilluns, amb el vídeo que analitzarem, tenim tota una setmana per millorar perquè divendres ja hem d’anar a totes.”
Estudi videogràfic per corregir errors
Quatre entrenaments
Abans de divendres, el Barça Mobicat té previstes quatre sessions d’entrenament. Treball per partida doble, matí i tarda aquest dimarts, entrenament dimecres a la tarda, i l’últim, dijous al matí.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana