FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.05.2009 17:39

Carmona: “No podem encaixar sis gols”

www.fcbarcelona.cat


Al llarg de les 30 jornades de Lliga el Barça Mobicat mai havia encaixat sis gols. De fet, l’equip blaugrana va tancar la fase regular com la millor defensa. Per això, després del partit contra el Pinto, Carmona era clar: “No podem encaixar sis gols”


“Ara hem de reflexionar sobre per què ells han estat millor que nosaltres en certs moments del partit”, assegurava Marc Carmona tot just després d’acabar el partit contra el Tien21 P. Millenium Pinto. La derrota a la pista madrilenya té un tret diferencial que cal analitzar i millorar.

Es tracta dels gols encaixats: “No podem encaixar sis gols, no ho hem fet mai al llarg de tota la temporada. Podem fer-ho millor”, afirma el tècnic blaugrana. I és que cal recordar que el Barça Mobicat va tancar la fase regular com la millor defensa del campionat, amb només 56 gols encaixats. Una dada molt superior al 90 per cent dels equips –el Pinto n’havia encaixat 90, per posar un exemple. Per això no és normal que l’equip rebi sis gols en un partit.

Mana l’efectivitat

Marc Carmona destaca que durant gairebé tot el partit, les forces han estat igualades. L’encert de cara a porteria dels locals, però, ha estat determinant: “Ha estat un partit estrany. La primera part ha estat molt igualada. Hem marxat al descans 4 a 2 perquè ells han tingut un tant per cent d’encert molt gran, no pas com nosaltres. La segona part també ha estat molt més igualada.”

Factor Palau

Els dos propers partits de l’eliminatòria es jugaran al Palau Blaugrana, gràcies al fet que el Barça Mobicat té el factor pista al seu favor. I cal aprofitar-ho: “Hem treballat nou mesos per tenir el factor Palau al nostre favor, i ara l’hem de fer servir”, afirma Carmona.
Carmona: “No podem encaixar sis gols”
L’expulsió d’Igor
El pivot brasiler va veure la targeta vermella directa a dos minuts per acabar el partit. Això suposa que, com a mínim, es perdrà el proper partit al Palau, un càstig que Carmona considera excessiu: “Va ser massa càstig perquè, com a mínim, el perdrem un partit. Nosaltres estàvem en una dinàmica molt positiva i la seva expulsió va condicionar el partit”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana