FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.05.2009 14:19

Els de Carmona, també a València

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat també serà a Mestalla per donar suport als jugadors del primer equip de futbol a la final de la Copa del Rei. La secció de futbol sala ha sortit aquest migdia cap a València en autocar.


Els homes de Marc Carmona han sortit a les 12.30 h cap a València per presenciar en directe la final de la Copa del Rei a Mestalla. Abans de marxar, l’equip ha fet una sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el primer partit de l’eliminatòria de play-off pel títol, que enfrontarà aquest diumenge el Barça Mobicat amb el Pinto (12 h). En finalitzar l’entrenament, un autocar del club esperava els blaugranes per desplaçar-los cap a la capital del Túria.

Aposten pel Barça

Tots els membres de la plantilla blaugrana confien en la victòria dels seus companys. L’entrenador Marc Carmona ha analitzat el partit des de la seva visió de tècnic i ha assegurat que “no serà un partit gens fàcil perquè l’Athletic porta molt de temps preparant el partit, però jo aposto pel 2 a 0 a favor del Barça”.

Així mateix, Javi Rodríguez ha apuntat una victòria per 2 a 1 a favor dels blaugranes i ha assegurat que “la qualitat dels de Pep Guardiola s’acabarà imposant a la motivació dels bascos”.
Els de Carmona, també a València
Agraïts al club
Els jugadors de la plantilla de futbol sala estan molt agraïts al club per brindar-los la possibilitat de presenciar la final de la Copa del Rei en directe. Cristian Domínguez ha assegurat: “És un privilegi per a nosaltres poder estar a Mestalla i gaudir d’aquest espectacle”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana