FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.05.2009 11:30

El FCB Mobicat comença a preparar el play-off

Cristina Collado


El Barça Mobicat comença a preparar el play-off pel títol de Lliga. Debuten diumenge a la pista del Pinto, i fins aleshores, més sessions tàctiques centrades en el rival i més vídeo.


No varia gaire respecte una setmana de treball normal. Però sí és cert que un play-off requereix una feina de preparació específica centrada exclusivament en el rival. “L’estructura de la setmana és bastant semblant a les anteriors, però a nivell de continguts, sí que estem treballant molt específicament el Pinto", detalla el segon entrenador del Barça Mobicat, Santi Gea.

Conèixer millor el Pinto

QM3D9919.jpgI per conèixer millor l’equip madrileny, caldrà recórrer en bona part al vídeo. I és que aquesta és la primera temporada del Pinto a la Divisió d’Honor, i més enllà dels dos partits que han jugat contra el Barça Mobicat, no hi ha més informació en viu i en directe: “És un equip amb què ens podem trobar amb alguna sorpresa, i per tant, requereix una mica més de treball a nivell tàctic. L'hem vist durant tota la temporada i és un equip en funció del rival, o del resultat, li agrada molt atacar amb el porter-jugador", explica Gea.

Així doncs, caldrà més reforç pel que fa al material audiovisual: “En segons quins partits de la temporada ja hem utilitzat el suport visual per als jugadors, donant-los vídeos perquè se’ls mirin a casa, i ara també ho farem. Som a la part important de la temporada i volem treballar aquest aspecte.”

Mantenir la bona defensa

És important conèixer el rival, però sense oblidar el mateix joc. En primer lloc, cal mantenir el nivell defensiu que ha permès acabar la Lliga regular a la tercera posició: “Nosaltres hem arribat a la tercera posició de la Lliga regular perquè hem estat la millor defensa del campionat i aquest és un aspecte que hem de seguir treballant. Però el que també es cert és que ara som al play-off i els petits detalls poden marcar molt els desenvolupament dels partits. Per tant, aquests petits detalls els hem de treballar durant la setmana."
El FCB Mobicat comença a preparar el play-off
Pròrrogues i penals
Als play-off, ja no valen els empats. Per tant, un dels objectius prioritaris aquesta setmana és també insistir en la preparació física per si cal jugar una pròrroga i treballar els llançaments de penal: “Som conscients que això no és la Lliga regular i que, per tant, si s'arriba amb empat hi pot haver més partit o fins i tot penals. És una cosa que ja hem treballat i que seguim fent, no volem deixar cap detall sense treballar-lo. Quan arribi l'hora ho tindrem tot preparat, com ja ho vam tenir per a la Copa.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana