FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.05.2009 10:03

ElPozo, posició per posició

Cristina Collado


Quatre jugadors del Barça Mobicat ens ajuden a conèixer millor com és ElPozo Múrcia posició per posició. El porter Juanjo, el tanca Kike, l’ala Vinicius i el pivot, i Pitxitxi, Wilde, són els principals jugadors que cal tenir en compte.


Paco Sedano, Carlos, Saad i Fernandao analitzen els seus homòlegs a ElPozo Múrcia. L’actual líder de la competició presenten una plantilla d’un alt nivell i molt compensada.

A la porteria, Juanjo

ELP_-_Juanjo.jpgPaco Sedano: “Tenen Caio i Juanjo, dos porters que tenen dos estils molt diferents. El jugador titular i que segurament jugarà contra nosaltres és Juanjo. És internacional amb la selecció espanyola. És un porter jove que ho està fent molt bé, i un jugador força complet. És molt bo en l’u contra u i té bastant reflexos”.

Kike, fermesa a la rereguarda

ELP_-_Kike_2.jpgCarlos Muñoz: “ElPozo és un equip que té una gran contundència al darrere. És un equip molt fort i costa molt de superar els tanques. Kike és un d’ells, i a mi és el que m’agrada més. És internacional des de fa molts anys, i ja és tota una institució del futbol sala estatal. Té molta visió del joc dins del camp”.

Vinicius per la banda esquerra

ELP_-_Vinicius_2.jpgSaad Assis: “ElPozo és un equip molt físic. Té molts jugadors forts, com Vinicius. És un ala que juga molt per la banda amb la cama esquerra. Té una esquerra demolidora que marca la diferència”.

Wilde, letal a l’eix de l’atac

ELP_-_Wilde.jpgFernandao: “Tenen dos pivots molt bons, tant Wilde com Mauricio. Cal estar molt pendents de tots dos perquè en qualsevol moment et poden fer mal. Pel que fa a Wilde, és un jugador molt ràpid. Té molt gol i el seu caràcter influeix força a la pista”.
ElPozo, posició per posició
Els seus números
Juanjo:

- 21 partits disputats
- 18 de titular
- 3 de substitut

Kike:

- 26 partits disputats
- 18 de titular
- 8 de substitut
- 7 gols

Vinicius:

- 23 partits disputats
- 16 de titular
- 7 de substitut
- 21 gols

Wilde:

- 25 partits disputats
- 13 de titular
- 12 de substitut
- 34 gols

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana