FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.05.2009 11:09

Carmona: “Hem fet un passet enrere”

Cristina Collado


Fa tres jornades que el Barça Mobicat no guanya. Això, però, no ha afectat els blaugranes en la classificació ja que són tercers matemàticament, però sí que els pot afectar moralment: “Hem fet un passet enrere”, afirmava Carmona.


Les bones sensacions d’equip sòlid que han acompanyat el Barça Mobicat al llarg de gairebé tota la temporada és el que ha faltat en les dues darreres jornades. És important recuperar-les abans del play-off: “Hem de recuperar les bones sensacions, d’equip sòlid i compacte. Hem de recuperar la bona defensa que hem exhibit durant tota la temporada. Hem de millorar perquè hem fet un passet enrere”, reconeixia Marc Carmona després del partit contra el Marfil ( 0-2 ).

Només 20 minuts bons

_M3_4775.JPGEl tècnic del Barça Mobicat es mostrava força crític amb la primera part del seu equip: “No estic gens content amb la primera part. A la segona hem millorat, però això és futbol sala i, quan millor estàvem, ens han marcat i ja hem anat a remolc durant tot el partit.”

La lectura és que cal estar a totes durant els 40 minuts que dura el matx: “És una bona lliçó de cara al futur. No podem jugar només 20 minuts. S’ha d’estar molt atent durant tot el partit”, apuntava Carmona.

Guanyar ElPozo

El Barça Mobicat té una única opció si vol recuperar les bones sensacions abans del play-off. I és que només queda una jornada per acabar la Lliga regular. Però no serà gens fàcil ja que els blaugranes jugaran a la pista d’ElPozo Múrcia, que acaba de col•locar-se líder. “És important arribar al play-off amb victòria. Per tant, hem de guanyar a Múrcia perquè si no arribarem al play-off amb tres derrotes consecutives. És difícil però és una motivació extra saber que és el líder”, confirmava Carlos Muñoz.
Carmona: “Hem fet un passet enrere”
Hi haurà derbi la pròxima temporada
Una nota positiva del partit entre el Barça Mobicat i el Marfil Santa Coloma, almenys per al futbol sala català, és la permanència del conjunt colomenc. Amb la victòria dels de Padú el Marfil han aconseguit mantenir-se com a equip de Divisió d’Honor. Això vol dir que la pròxima temporada hi haurà derbi català. Un fet que valora positivament la plantilla blaugrana: “El Marfil és una entitat catalana, de casa, històrica, i està molt bé que es quedi a Divisió d’Honor”, afirmava Marc Carmona després del partit.

També mostrava la seva satisfacció Rafa Muñoz, que té molts bons amics a Santa Coloma de la seva etapa en aquell club: “Me n’alegro molt perquè hi tinc molts amics. Ens han hagut de guanyar a nosaltres i això ha estat una llàstima. Però s’ho han merescut perquè han fet un bon partit”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana