FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.04.2009 11:31

Carmona: “Els derbis són imprevisibles i molt igualats”

Cristina Collado


Aquest divendres arriba el derbi català del futbol sala: Barça Mobicat - Marfil Santa Coloma. Tot i la diferència a la classificació, es preveu un partit molt igualat i intens. Els colomencs vindran a totes perquè s'hi juguen la permanència.


Un derbi sempre és un partit especial, i més quan els dos equips s'hi juguen tant. Aquest és el cas del partit que es viurà aquest divendres al Palau Blaugrana (19.00 h). El Barça Mobicat, tercer classificat, rep el Marfil Santa Coloma, catorzè a la taula. Tot i la distància evident a la classificació, es preveu un partit força intens, com acostumen a ser tots els derbis.

Així ho espera el tècnic Marc Carmona: “La història d’aquest esport està plena de partits entre el Barça i el Marfil. Són dels típics partits en què la diferència a la classificació no es nota. Els derbis són imprevisibles i molt igualtats, sobretot per les ganes que té el petit contra el gran”.

La permanència, en joc

Més enllà de guanyar el rival gran, el Marfil Santa Coloma es juga el seu futur a la Divisió d’Honor. Els jugadors de Padú estan ara per ara salvats, però tenen els mateixos punts que el Fisiomedia Manacor, l’equip que ocupa la plaça de descens de categoria. Això vol dir que una mínima errada dels colomencs els podria deixar fora de la màxima categoria.

Per contra, una victòria contra els Barça els donaria ja la permanència matemàtica: “Han fet dos grans resultats en els dos últims partits i si guanyen divendres contra nosaltres ja serien matemàticament equip de Divisió d’Honor. És cert que tenen dues oportunitats, aquesta setmana i la pròxima, però tots, quan tenim una oportunitat, la volem tenir a l’abast com abans millor”, explica Marc Carmona. “És per això que esperem un gran Marfil, molt dur i molt intens i agressiu. El partit tindrà tots els al·licients per veure un gran derbi.”

40 minuts amb atac de cinc

El tanca PC exposa quins són els principals perills, i febleses, del Marfil Santa Coloma: “És un equip que encaixa pocs gols, però també en marca pocs. No passa d’un o dos per partit, mai acostuma a marcar tres o quatre. El Marfil juga molt amb porter-jugador, com gairebé no fa cap altre equip. Durant els 40 minuts és com si ataquessin de 5 i has d’estar molt bé en defensa.”
Carmona: “Els derbis són imprevisibles i molt igualats”
PC fa una crida al públic
La plantilla del Barça Mobicat està convençuda que divendres es viurà un gran espectacle al Palau Blaugrana. PC és un d’ells. El tanca brasiler fa una crida a l’afició perquè vingui al Palau a gaudir de l’espectacle: “Espero que la gent a qui li agrada el futbol sala de tot Catalunya vingui. És l’únic partit que es pot veure entre dos equips catalans de futbol sala i espero que ens vinguin a veure i que torni a estar ple el Palau perquè ens puguin dur cap a la victòria.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana