Futbol sala base

28.04.2009 17:14

Ple de gols i victòries

Cristina Collado

Els cinc equips del futbol sala base han guanyat els seus últims partits. En el tram final de les lligues regulars, mantenen el nivell tant de victòries com de gols. A la passada jornada n’han marcat 31.

Aquestes són les cròniques dels partits que han disputat els equips inferiors del futbol sala base la passada jornada:

Sènior B: Marcador ampli (5-0)

L’equip Sènior B va aconseguir una còmoda victòria a casa davant el PB Monistrol-Montserrat. 5 a 0 es van imposar els jugadors d’Alberto Adamuz i es col•loquen tercers a la classificació del Grup 5 de la Primera Nacional A. La pròxima jornada, és de descans per a tots els equips.

Juvenil: Última victòria local (8-4)

Els juvenils van guanyar el seu últim partit com a locals abans de finalitzar la Lliga. Va ser un partit intens contra Les Corts UBAE que va servir de preparació de cara al Campionat d’Espanya. Els blaugranes van sortir molt ficats en el partit i poc abans d’arribar al descans ja guanyaven 3-0. Però en una falta a set metres de la porteria el conjunt visitant va reduir distàncies posant el 3-1 a la mitja part.

A la represa, els juvenils van continuar demostrant la seva superioritat i es van col•locar 5-1 gràcies a dues grans combinacions col•lectives. Però poc després i degut a dues errades defensives, els visitants van marcar dos gols (5-3). La resposta dels d’Albert Canillas va ser immediata. Amb dos gols consecutius en dos contraatacs van tornar a augmentar les distàncies. Encara marcarien un gol més cada equip fins deixar el definitiu 8 a 4. Aquesta victòria els permet mantenir-se invictes a falta de disputar-se una jornada d’una Lliga de la què, recordem, ja són campions. Aquest pròxim cap de setmana comença la disputa del Campionat d’Espanya.

Infantil: Cop de moral (6-5)

Partit molt disputat el que es va disputar al pavelló de Sant Joan Despí entre l’equip infantil del Barça i l’Escola Pia. Els blaugranes van començar dominant el matx i ràpidament va arribar l'1 a 0 obra de Ferran. Tot seguit, en un contracop, va arribar l'empat visitant, però de seguida, en una jugada col•lectiva molt maca, va propiciar el 2 a 1 de Pablo. Tot va continuar normalment, amb el Barça atacant i l’equip rival esperant a 12 metres, fins que en tres minuts de bogeria, del 17' al 19', i fruit de tres contracops molt ben executats els sabadellencs se'n van anar amb un 2 a 4 molt injust al descans.

La segona meitat va ser de total domini local. El Barça va aconseguir empatar en els primers 5 minuts, amb gols de Ferran i David, i van seguir atacant i creant nombroses ocasions. A falta de només 20 segons per al final, les dianes de Jose i Pablo van col•locar el definitiu 6 a 5 en el marcador i van sentenciar el partit.

El tècnic Adrià Fabregat destacava després del partit el cop de moral que suposa aquesta remuntada, sobretot abans de la disputa del Campionat d’Espanya i la Copa Catalunya. A més, destacava el bon paper del jugador de l’aleví Sergio, que ha disputat el seu segon partit amb l’infantil donada la baixa d’Steve.

Cadet: Victòria a domicili (2-8)

Els cadets es van imposar a domicili l’Escola Pia per 2 gols a 8. Va ser en el partit disputat el cap de setmana. Ahir dimarts havien de disputar un altre partit, corresponent als vuitens de final de la Copa Catalunya contra el Mataró, però es va ajornar. Això sí, el Barça es va assabentar d’aquest ajornament quan ja s’havien desplaçat fins el pavelló Maria Teresa Roca de Mataró. Aquest cap de setmana els jugados de David Maturana tenen doble jornada. Dissabte juguen contra el Canet i diumenge contra el Marfil Santa Coloma.

Aleví: Remuntada final (3-4)

Victòria de l’equip aleví per 3 gols a 4 a la pista del tercer classificat, el Ràpid Santa Coloma. Va ser un partit molt obert durant els 50 minuts, amb possessions curtes i moltes ocasions a ambdues porteries. Al principi, el Ràpid arribava més a porteria rival, però va ser el Barça el que inaugurar el marcador a través de Marc Cárdenas, en una jugada ben trenada que va acabar ell mateix amb una bona acció individual. Poc li va costar, però, a l'equip local posar l'empat en el marcador. Va ser amb un xut de falta des de mig camp que va entrar per sobre de Pau, que estava avançat. Al descans es va arribar amb empat a un.

A la segona part, el Barça va aconseguir ajustar millor la defensa i així va dificultar el joc del Ràpid amb el seu pivot, que tant de mal havia fet a la primera part. Ofensivament també es va millorar superant amb més comoditat la seva primera línia de defensa i creant situacions de superioritat. Tot i les bones sensacions, va ser el Ràpid qui es va posar per davant en el marcador, de nou en un lliure directe. El Barça va fer justícia quan Dani va aconseguir convertir en gol un rebot de dins l'àrea de l'equip local. Sense deixar-ho digerir, el Ràpid es va tornar a avançar en un cop de cap a passi del seu porter.

El Barça va disposar de cinc minuts per donar la volta al marcador i la reacció no es va fer esperar. Primer Dani i després Nacho van marcar dos gols que van servir per capgirar el marcador i emportar-se els tres punts del partit, que acabaria 3 a 4.