FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.04.2009 18:29

Evolució positiva dels lesionats

www.fcbarcelona.cat


Els tres jugadors amb molèsties del FC Barcelona Mobicat evolucionen favorablement de les lesions que van impedir la seva total participació en el partit de dissabte a Lugo. Marc Carmona podria comptar amb ells en les propers dies.


El porter Cristian, amb grip i el capità Javi Rodriguez amb una elongació als isquiotibials de la cama dreta, no van poder viatjar a Lugo . A més a més, el pivot Fernandao va patir durant el primer període del partit una contractura als isquiotibials de la cama dreta, que va suposar la seva no participació a la segona part del partit .

Cristian a punt, Javi Rodríguez i Fernandao, a prop

Qui ja podrà entrenar-se a les ordres de Marc Carmona serà el porter Cristian, un cop recuperat de la grip que el va deixar fora de la convocatòria de dissabte.

QM3D2962.jpgPer la seva banda Javi Rodríguez està evolucionant molt positivament de les seves molèsties i aquest dilluns treballarà al marge del grup però s’espera que és reincorpori en els propers dies als entrenaments.

El pivot Fernandao ha estat sotmès a proves mèdiques aquest matí, proves que han estat positives i que indiquen, que a l’igual que Javi Rodríguez, retornarà als entrenaments amb el grup en els propers dies
Evolució positiva dels lesionats
Propera cita: el derbi
El proper partit del FC Barcelona Mobicat serà el derbi català de la LNFS. Divendres a les 19.00 h. al Palau davant el Marfil de Santa Coloma de Gramenet, els blaugranes disputaran el darrer partit a la seva pista de la lliga regular.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana