FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.04.2009 20:43

Carmona: “La segona plaça és una il·lusió”

Cristina Collado


Després del partit a Lugo, Marc Carmona ha volgut matisar que “la segona plaça és una il·lusió”, però que l’objectiu real de l’equip, la tercera posició, ja està assolit: “Estem molt satisfets".


La bona trajectòria del Barça Mobicat aquesta temporada els ha fet aspirar a fites superiors. Com assolir la segona plaça, per exemple. Però això no els ha fet perdre l’horitzó del seu objectiu real, el que es van marcar a començaments de temporada.

Aquest era la tercera posició. I ja la tenen al sarró: “La segona plaça és una il·lusió. El nostre objectiu al començament de temporada era la tercera posició. Aquest objectiu ja està acomplert i estem molt satisfets. Però és cert que tal com ha anat la temporada hem vist possibilitats d’aconseguir la segona plaça”, ha volgut matisar Marc Carmona.

La segona plaça no està perduda, però després de la disputa de la 28a jornada s'ha complicat força. El Barça Mobicat ja no depèn d'ell mateix. Els blaugrana han de guanyar els dos partits que li falten i esperar que ElPozo Múrcia perdi els seus dos enfrontaments.

Autocrítica

azkaba2.jpgSobre el partit contra l’Azkar Lugo ( 3-2 ), Marc Carmona no ha dubtat a reconèixer el mal partit que ha fet el seu equip a Lugo. No els ha sortit res bé: “No estem gaire contents. No hem estat bé ni al darrere ni al davant. No es pot destacar ni un aspecte ni l'altre. No hem ajustat bé la defensa ni hem estat tan intensos com ho estem normalment. I en atac tampoc hem estat encertats, ni en la decisió de la passada ni en la rematada final. I l’atac de cinc tampoc ens ha sortit com fins ara. Si no jugues bé i el rival té qualitat, passa això.”
Carmona: “La segona plaça és una il·lusió”
Fernandao, amb contractura
El pivot brasiler del Barça Mobicat no ha pogut acabar el partit contra l’Azkar Lugo. A la mitja part ha notat una contractura i, per no arriscar, al segons temps ha trepitjat molt poc el parquet del Palau Municipal dels Esports de Lugo.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana