25.04.2009 19:26

Tercers matemàticament (3-2)

El Barça Mobicat ha caigut a la pista de l’Azkar Lugo i veu com la segona plaça de la Divisió d’Honor es complica. Tot i això, els jugadors de Marc Carmona poden celebrar que ja són tercers matemàticament. Tota una fita.

Des del primer moment, l’Azkar Lugo ha anat per davant en el marcador i ha tingut domini del partit. Als dotze minuts, el pitxitxi de l’equip, Fernandinho, ha inaugurat el marcador després de molts intents del pivot brasiler de l’Azkar. Poc abans, Fernandao havia enviat una pilota al travesser.

La resposta del Barça Mobicat no s’ha fet esperar. Un minut després, Juan Carlos López feia l’empat a un. Els de Bruno García, però, no han abaixat el ritme, i amb Fernandinho com a principal referent a l’atac, han continuat assetjant la porteria defensada per Paco Sedano.

Igor avança el Barça

Amb l’empat a un, el Barça Mobicat ha començat a tenir més control de la pilota. En els últims minuts del primer temps, els blaugranes han creat ocasions de perill i han aconseguit avançar-se en el marcador. Ha estat gràcies a Igor, que ha aprofitat una errada en la defensa local.

Porter-jugador infructuós

azkaba.jpgLa segona part ha començat de cara per als locals. Fernandinho ha posat l’empat a dos en el marcador en el primer minut. I a partir d’aquest moment, el partit ha continuat en la mateixa tònica que a l’inici del primer temps.

Fins que a dos minuts i 17 segons per al final, Adri ha tornat a posar el seu equip per davant en l’electrònic. Ha estat aleshores quan Marc Carmona ha decidit fer entrar Chico com a porter-jugador. Però aquesta vegada no ha obtingut la recompensa esperada.

El Barça Mobicat encara ha tingut una altra bona ocasió de tornar a posar les taules. Ha estat amb el xut de doble penal que ha picat Saad Assis. Però la pilota s’ha estavellat al pal. Fernandinho també ha disposat d’un llançament des dels 10 metres a falta de només sis segons per al final del partit. La intervenció de Paco Sedano ha evitat que els locals ampliessin la diferència en el marcador. Al final, 3-2 i els de Marc Carmona que veuen com la segona plaça es complica a falta de dues jornades per acabar la fase regular. Tot i això, ja són tercers matemàticament, un dels objectius que s'havien fixat a principis de temporada.

AZKAR LUGO, 3
FCB MOBICAT, 2

Azkar Lugo: Óscar, Mimi, Fernandinho, David i Miguel –cinc inicial–, Orol, Cassio, Adri, Werner, Hugo

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Chico, Saad i Fernandao –cinc inicial–, Juan Carlos López, Carlos, Igor, Jordi Sánchez

Gols: 1-0, Fernandinho (12’); 1-1, Juan Carlos López (13’); 1-2, Igor (17’); 2-2, Fernandinho (21’); 3-2, Adri (37’);

Àrbitres: Cid Bragado i Martínez Torres