FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.04.2009 13:04

6.024 testimonis del bon futbol sala

www.fcbarcelona.cat


El 17 d’abril del 2009 s’ha convertit en una jornada històrica per al futbol sala blaugrana. La secció va registrar la millor entrada de la seva història al Palau, amb un total de 6.024 aficionats que van gaudir del futbol sala en estat pur.


El partit era digne de veure. El Barça Mobicat rebia l’Inter Movistar , líder de la Divisió d’Honor, i tal com va afegir l’entrenador del Barça Mobicat Marc Carmona: “Diuen que és el millor equip del món”. El primer classificat havia de jugar a la pista d’un dels seus immediats perseguidors, amb un Palau més ple que mai. L’afició va contribuir a pressionar l’equip madrileny i a motivar en cada segon de joc els blaugranes.

L’afició va ser el sisè jugador en pista

La lluita aferrissada entre l’Inter Movistar i el Barça Mobicat estava assegurada. Tot i que el conjunt de Marc Carmona no va començar amb bon peu el partit, l’afició va animar durant tot el matx l’equip i la plantilla els ho va agrair oferint una remuntada històrica al públic.

El caliu de la gent al Palau va contribuir al joc dels blaugranes. Així ho va assegurar el porter del Barça Mobicat Cristian Domínguez: “Esperem que la gent continuï venint als partits. La veritat és que ens ajuda molt i tant de bo veiem la pista així als play-off”.

Igor també es va mostrar molt sorprès i content per l’aspecte que oferia el Palau divendres i va destacar el comportament de l’afició durant tot el partit: “Estem molt satisfets amb l’afició, ha estat un jugador més per a nosaltres”.

“Sense el Palau ple, no hauríem guanyat aquest punt”

L’entrenador del Barça Mobicat va agrair el suport dels aficionats i va demanar al públic suport de cara als play-off: “Segur que sense el Palau ple, no hauríem guanyat aquest punt. Ha estat increïble. Espero que sigui un presagi del que podrem veure als play-off”. I és que la pressió del públic és essencial per al desenvolupament d’un partit, i així ho va destacar Carmona: “Si aquesta pista està així, per als rivals és molt difícil jugar aquí”.

Bojan: “El Barça Mobicat està fent una molt bona temporada”

QM3D7007.jpgBojan i Piqué, fidels al Palau però fins ara en partits de bàsquet, també van gaudir d’aquest matx entre el primer i el tercer classificat de la Divisió d’Honor. A la Llotja també hi havia el directiu responsable de la secció de futbol sala, Jordi Torrent, el secretari de la Junta Josep Cubells i el directiu Albert Perrín, així com el jugador del Barça Borges Víctor Tomás.

Bojan sempre que pot dóna suport a les seccions blaugrana: “Intento seguir les seccions del Barça i m’agrada molt l’ambient del Palau, per això sempre que puc vinc”. Pel que fa a l’actualitat del Barça Mobicat, Bojan va destacar el bon moment del conjunt de Marc Carmona: “L’equip té molt bons jugadors, està fent una molt bona temporada i esperem que acabi amb èxits”.
6.024 testimonis del bon futbol sala
Signatura d’autògrafs
Si durant el partit els aficionats ho van donar tot per animar el Barça Mobicat i van contribuir amb la seva energia a l’empat dels blaugranes, la bogeria no es va aturar al final del partit.

La plantilla del Barça Mobicat va signar desenes d’autògrafs a un públic juvenil entregat al seu equip a peu de pista. Fernandao, Igor, Cristian i Chico, entre d’altres, van signar durant una bona estona xandalls, samarretes, pilotes, braços i tot el que els demanaven els joves aficionats.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana