FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

16.04.2009 19:27

Carmona: “En breu lluitarem per títols”

www.fcbarcelona.cat


Carmona ha estat un dels protagonistes del BN migdia. El tècnic del Barça Mobicat considera que “si ens mostrem sòlids i no cometem errades podem guanyar l’Inter” i també ha dit que aquesta temporada o la vinent, l’equip “lluitarà per títols".


“Portem una trajectòria molt bona. La primera volta vam empatar contra El Pozo després d’anar per davant en el marcador i vam perdre contra l’Interviu després d’haver anat també per davant en el marcador. Esperem un gran partit contra ells”, ha explicat Carmona en una de les primeres preguntes que ha respost aquest migdia.

Les claus per triomfar contra l’Inter Movistar

El tècnic blaugrana creu que per sumar un triomf, que seria importantíssim davant els castellans, cal seguir “en la mateixa línia. Som els menys golejats, som sòlids i compactes i no solem cometre errades. Si defensem de la mateixa manera com ho estem fent tenim opcions de guanyar l’Inter.”

Un bloc en constant progressió

Quina és la principal raó perquè l’equip de futbol sala no aturi la seva progressió temporada rere temporada? Carmona té molt clar que tot es va començar a gestar l’any 2003: “Sempre he dit que l’aposta que va fer la Junta l’any 2003 quan encara jugàvem a Divisió de Plata va se clau. Ara estem allà on volíem i només ens queda jugar alguna final i aconseguir algun títol.”

Seguint en la mateixa línia, Carmona considera que en breu l’equip lluitarà per aixecar alguna copa: “Encara tenim marge de millora, però estic segur que o aquesta temporada o la vinent lluitarem pels títols.”
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Els quatre entrenadors de la casa
Les seccions del FC Barcelona passen per un gran moment i bona part de la culpa d’aquesta situació la tenen els quatre tècnics catalans que hi ha a hores d’ara al capdavant de les quatre seccions professionals, futbol sala, handbol, bàsquet i hoquei patins. Carmona somia en molts títols amb sabor català des de la banqueta: “Estic molt content i molt orgullós com a exjugador de la casa que sóc que s’hagi produït aquesta situació a les seccions. Somio amb la foto de tots els de la casa amb una copa a la mà.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana