FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.04.2009 11:53

Jornada familiar abans de l’Inter

Cristina Collado


El Barça Mobicat gaudeix aquest dilluns de Pasqua del seu únic dia de festa de Setmana Santa. Després de treballar intensament tota la setmana passada, els jugadors podran gaudir d’un dia en família abans de rebre l’Inter.


Amb la tranquil·litat per la feina ben feta, el Barça Mobicat descansarà fins dimarts a la tarda. Després de golejar diumenge al matí el Fisiomedia Manacor ( 0-7 ), el cos tècnic del futbol sala ha donat festa als seus jugadors. Així doncs, els blaugranes podran gaudir de l’únic dia de festa de Setmana Santa i menjar l’Ou de Pasqua amb les seves famílies. Cal recordar que la setmana passada el Barça Mobicat va treballar cada dia sense descans.

Tres entrenaments

Dimarts a la tarda tornaran a la feina per preparar el pròxim compromís de Lliga. Aquest ni més ni menys que la visita al Palau Blaugrana del líder, l’Inter Movistar, el pròxim divendres a les 21:00 h. Per preparar aquest matx, el Barça Mobicat s’entrenarà dimarts i dimecres a la tarda, i dijous al matí.
Jornada familiar abans de l’Inter
Penúltim partit al Palau
El partit contra l’Inter és el penúltim que es podrà veure al Palau Blaugrana de lliga regular. Dues setmanes després serà el Marfil Santa Coloma, actual cuer de la Divisió d’Honor, qui visiti la pista blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana