FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.04.2009 12:36

Fisiomedia Manacor: potencial ofensiu

Cristina Collado


El Fisiomedia Manacor és segon per la cua. Tot just ascendit aquesta temporada, està lluitant per la permanència de categoria. Un fet que el fa perillós. El seu potencial ofensiu és la seva principal arma.


El pròxim rival del Barça Mobicat és un equip en hores baixes. A falta de cinc jornades per disputar-se, el Fisiomedia Manacor és catorzè, però està a només tres punts del descens. Els mallorquins necessiten els punts, i més a casa seva. Aquest factor els fa més perillosos: “El partit no serà fàcil, perquè estan en una posició on necessiten els tres punts per salvar-se”, recorda Jordi Sánchez.

Equip molt ofensiu

QM3D1161.jpgEl Manacor és l’equip que més gols ha encaixat aquesta temporada. 111 gols en contra porten els jugadors de José Lucas Mena. Les seves mancances en defensa, però, les supleixen amb qualitat ofensiva. 70 gols porten a favor, pels 76 que en porta el Barça Mobicat: “Ofensivament, tenen qualitat. Tenen bons jugadors, però això no es reflecteix en com estan a la taula”, explica Rafa Muñoz.

Jordi Sánchez recomana marcar el pivot Beto: “Hem de defensar sobretot la passada al pivot, perquè tenen un pivot molt fort i molt gran com és Beto”. “Individualment són molt bons i tenen molt potencial ofensiu. Beto està fent bastants gols i una gran temporada. És el jugador que cal destacar”, afegeix Cristian Domínguez.
Beto és un dels jugadors més perillosos del Manacor
Beto és un dels jugadors més perillosos del Manacor
Records del passat
La situació que viu aquesta temporada al Manacor és semblant a la que va viure fa dues temporades el Barça Mobicat. “Nosaltres ho vam viure a les nostres pròpies carns aquí. Aleshores et fiquen un gol i sembla que te n’hagin ficat tres, i sembla que no puguis remuntar mai. Això ara està sent un problema per a ells, i això és bo per a nosaltres”, recorda el capità Javi Rodríguez.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana