FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.04.2009 09:34

ElPozo, segon classificat

www.fcbarcelona.cat


ElPozo Múrcia és ara el segon classificat de la Divisió d’Honor després d’imposar-se al Benicarló Aeroport Castelló per 1 gol a 2. Els murcians tenen ara 50 punts, un més que el Barça Mobicat.


L’equip de Marc Carmona descansa aquesta jornada, i ha passat el que es podia esperar. ElPozo Múrcia ha guanyat el seu partit i, per tant, avança el Barça Mobicat i es col•loca en la segona posició de la taula. Els jugadors de Duda es van imposar divendres al Benicarló Aeroport Castelló per 1 gol a 2.

La classificació

La Divisió d’Honor queda encapçalada per l’Inter Movistar, seguit d’ElPozo Múrcia, que és el segon classificat amb 50 punts. La tercera posició és per al Barça Mobicat, a un punt dels murcians.

El que ja sembla ben definit són les tres primeres places, ja que tots tres estan força allunyats dels altres equips. La quarta posició és per al Lobelle de Santiago, que té 37 punts, 12 menys que el Barça Mobicat.

ElPozo, segon classificat
L'Inter també guanya
El Barça Mobicat també ha estat molt pendent del partit que ha jugat aquesta tarda l’Inter Movistar a la pista del Carnicer Torrejón. S'han imposat els primers per 2 gols a 4 i, per tant, es mantenen líders de la classificació, ara a vuit punts del Barça Mobicat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana