Futbol sala base

31.03.2009 08:01

Recta final

Els equips base del futbol sala encaren la recta final de les competicions i ho fan amb nota. Tres victòries i un empat són els resultats dels quatre partits de Lliga disputats aquest cap de setmana.

Així han estat els partits que han disputat els equips del futbol sala base aquest cap de setmana:

Sènior B: Mereixien més (3-3)

L’equip Sènior va empatar a la pista de l’Hospitalet Bellsport en un partit oen què mereixien els tres punts. L’equip local va protagonitzar un inici de partit molt intens que va obligar el Barça a defensar-se molt bé. Tot i això, van encaixar el primer gol en contra. El Barça no es va desmoralitzar i va insistir per tornar a equilibrar el marcador, però sense sort. Una pilota al pal i un doble penal enviat a fora van ser dues bones ocasions que els blaugranes van desaprofitar. Mentrestant, l’Hospitalet ampliava la renda amb un altre gol abans del descans.

A la represa, el partit va fer un gir de 180 graus. El Barça va començar imposant un ritme alt i van disposar de millors ocasions. Després d’enviar un altre xut al travesser, va arribar el primer gol per als d’Alberto Adamuz a l’equador del segon temps. L’Hospitalet va haver de dirigir el  joc ofensiu a través de contraatacs, que van ser frustrats per una defensa molt ben col•locada del Barça.

En els últims minuts del partit, el Sènior B va decidir arriscar amb porter-jugador i així van aconseguir el gol de l’empat a falta de dos minuts per al final. I a falta 59 segons per a la fi, va arribar el tercer per als blaugranes. Això va obligar l’equip local a arriscar amb atac de cinc i així, quan quedaven quatre segons, aprofitant que el Barça Mobicat es va quedar amb un jugador menys, l’Hospitalet va fer l’empat a tres definitiu després que la pilota piqués al pal i entrés al fons de la porteria.

Juvenil: Més a prop del títol (1-4)

Important victòria dels juvenils a la pista del FS Martorell on, fins aquest cap de setmana, no havien cedit ni un sol punt a la Lliga. Els jugadors d’Albert Canillas guanyaven al descans 0-3, gràcies als dos gols de Juanito i un altre de Roger. L’equip blaugrana és qui va imposar el ritme de partit, mentre que els locals buscaven, sense èxit, sorprendre al contraatac.

A la segona part, però, van aconseguir un gol a la contra, i van anar a buscar la victòria amb atac de cinc. Però en una acció defensant el porter-jugador, Marc Màrmol va robar una pilota i des del seu propi camp va fer l’1 a 4 definitiu.

L’equip juvenil continua líder i s’apropa al títol de Lliga quan queden cinc jornades per disputar-se. Ara en jugarà dues de consecutives, el pròxim divendres i dissabte.

Cadet: Campionat sub-15

Pel que fa a la competició de la Divisió d’Honor Cadet, s'ha interromput per la disputa del Campionat sub-15. En aquesta competició hi participen tres jugadors del Barça Mobicat. Són el porter Marc Basquens i els jugadors Oriol Serrano i Joan Chávez. Així doncs, aquesta setmana no es disputen els partits de Lliga i queden ajornats. El Barça té pendent rebre el Marfil Santa Coloma i visitar  la pista del Sant Julià.

Infantil: El campió compleix (1-8)

Partit molt plàcid el que es va disputar aquest cap de setmana al pavelló del Raval de Barcelona. Tot i que l’equip va relaxar-se una mica pel fet de ser ja campions de Lliga, els infantils van jugar una primera part força correcta i sense mgaire  esforç van arribar a la mitja part amb el marcador 1 a 4 (2 gols de Ferran i dos de Pablo).

La segona part va tenir una mica més de ritme i els dos equips van disposar de moltes ocasions de gol. Els locals no en van aprofitar cap, mentre que el Barça va aconseguir quatre gols. Les dianes en aquest segon període van ser a càrrec de Ferran, Steve, Ricki i Pablo.

Aleví: Dues golejades de 12 (1-12, 2-12)

Doble victòria per 12 gols en només tres dies. Dijous passat van guanyar l’Olympic la Floresta en el partit de vuitens de final de la Copa Catalunya per 1 gol a 12. Un resultat que pràcticament es va repetir aquest cap de setmana. Amb un resultat de 2 a 12, els jugadors de Gerard López es van imposar a la pista del CET en partit de Lliga.

L'equip estava molt centrat a l'inici del partit, i desplegant un bon joc va aconseguir al minut 8 un avantatge de 0 a 3 en el marcador, amb un gol de Joan i dos de Sergio. L'equip local, però, no va llançar la tovallola i va continuar esforçant-se per donar el millor. Els darrers minuts de la primera part, el Barça es va relaxar i va abaixar el ritme de joc, fet que va aprofitar l'equip local per marcar l'1 a 3 ficper entrar de nou en el partit.

A la segona part, els alevins van recuperar el ritme de partit i donant intensitat al joc, tant en atac com en defensa, van poder controlar el matx i crear diverses ocasions que va anar transformant gradualment fins a arribar al 2 a 12 final. En aquesta segona part, Jordi va tenir poca feina a la porteria, i només va encaixar un gol en un xut llunyà dels locals. Els golejadors del partit van ser Joan (2), Sergio (4), Nacho, Jaume (3) i Òscar. El CET10 es va fer un gol en pròpia porta.