FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.03.2009 16:07

Setmana de treball atípic

Cristina Collado


El Barça Mobicat afronta una setmana sense competició de Lliga i el cos tècnic ha planificat un programa de treball atípic. Els internacionals tenen festa i la resta jugaran dimecres a pàdel.


Fins al diumenge 12 d’abril, el Barça Mobicat no torna a la competició de Lliga. Ho farà en un partit a la pista del Manacor (12.00 h). Fins aleshores, l’equip s'agafa aquesta setmana amb una certa tranquil•litat. És per això que el cos tècnic ha planificat quatre dies d’entrenament amb alguna activitat extra diferent de l’habitual.

Dimecres, pàdel

El pla de treball ha començat aquest dilluns amb doble sessió d’entrenament. També faran dues sessions dimarts, tot i que l’activitat del matí serà fer cursa contínua a les instal•lacions del FC Barcelona.

Dimecres, la plantilla del Barça Mobicat es traslladarà fins al C. E. Laietà, el club de tennis que hi ha al costat de les instal•lacions del club. Allà els blaugranes gaudiran d’una jornada atípica. I és que jugaran a pàdel.

Ja dijous, serà l’última sessió prevista de la setmana, en què l’equip combinarà el treball sobre la pista del Palau amb la sala de gimnàs. Divendres, dissabte i diumenge tindran festa.

Festa per als internacionals

QM3D5419.jpgHi ha qui no participarà en aquesta setmana atípica de feina. Es tracta dels quatre jugadors internacionals del Barça Mobicat, a qui Marc Carmona ha donat festa. Durant la disputa del Preeuropeu, ells no van poder descansar mentre que els seus companys d’equip sí que ho van poder fer. És per això que ara tindran el descans que es mereixen.
Setmana de treball atípic
Divendres, cita amb la televisió
Aquest divendres el Barça Mobicat no treballarà, però això no vol dir que no estiguin connectats a la competició de futbol sala. I és que divendres, a les 9 de la nit, hi ha un partit que pot influir directament sobre els interessos del FC Barcelona. ElPozo Múrcia visita la pista del Benicarló Onda Urbana. Una victòria dels murcians trauria la primera plaça de la classificació a l’equip de Marc Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana