FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.03.2009 23:51

Carmona: “L’equip ha estat molt compacte”

Cristina Collado


Després de dues setmanes sense competició, començar guanyant no és gens fàcil. I menys si es juga fora de casa i si es comença amb el marcador en contra. Això només ho pot fer un equip “compacte”.


Estar bé al darrera i al davant. Aquesta és la clau d’un equip guanyador. El Barça Mobicat ja fa moltes jornades que està demostrant que és molt compacte en la defensa, però si a sobre està bé a l’atac, la combinació és letal. Un aspecte que destaca Marc Carmona de la victòria aconseguida contra el MRA Navarra ( 1-4 ): “Ha estat una gran victòria en una pista on no havíem guanyat mai. Estic content per la seriositat que han demostrat els jugadors i perquè l’equip ha estat molt compacte.”

Les remuntades, “habituals”

PATL8140.JPGSobretot després d’anar per darrera en el marcador. Una situació que ja s’ha repetit més d’una ocasió aquesta temporada: “Després d’encaixar el gol l’equip ha respost molt bé, no s’ha desencaixat. Aquesta és una característica que s’ha repetit aquesta temporada i estem molt satisfets. Comença a ser ja habitual.”

Els números fora, “espectaculars”

I si la remuntada és fora de casa encara cobra més importància. Els números del Barça Mobicat fora del Palau són cada dia millors. Juntament amb l’Inter Movistar el Barça és l’únic equip que ha guanyat set partits fora de casa. Mirant les estadístiques golejadores, però, el conjunt blaugrana és l’autèntic rei: només 19 gols en contra. “A nivell de gols encaixats, les estadístiques fora de casa són espectaculars comparats amb els altres equips”, apunta Carmona.
Carmona: “L’equip ha estat molt compacte”
Ara toca esperar
“Nosaltres hem fet el què havíem de fer i demà a veure on estem”. Això diu Carmona referint-se als partits que hauran de disputar Inter Movistar i ElPozo Múrcia. Tots dos han de jugar encara aquesta 24ena jornada de la Divisió d’Honor, i a més, podrien ampliar o retallar distàncies amb el Barça Mobicat la pròxima setmana.

I és que la propera jornada el conjunt blaugrana té la jornada de descans. Així que caldrà esperar a veure què fan els equips rivals. En aquesta jornada l’Inter rep el Gestesa i ElPozo el Pinto. “Dels tres equips de dalt nosaltres teníem el partit més difícil, amb la visita a Navarra”, recorda Marc Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana