FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.03.2009 12:45

Un desplaçament diferent

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat ha sortit aquest dijous cap a Pamplona, on divendres al vespre s’enfrontarà a l'MRA Navarra. Els de Carmona han sortit amb un dia i mig d’antelació i fan una sessió suau d’entrenament en la mateixa pista on es disputarà el duel.


L’expedició del FC Barcelona Mobicat s’ha concentrat aquest dijous al matí per al partit contra l'MRA Navarra de divendres. A les 10.30 hores, l’autocar oficial de la secció engegava el motor i sortia cap a Pamplona. El viatge, per tant, ha començat 35 hores abans del xiulet inicial del partit. Sortir de Barcelona amb tanta antelació no sol ser habitual per a la secció de futbol sala blaugrana.

No obstant, aquesta rutina de viatge és habitual en els desplaçaments a Navarra. “Quan vam anar a Pamplona l’any passat, ho vam fer igual. De fet, sempre que viatgem allà ho procurem fer així si les circumstàncies ho permeten”, assegura el tècnic.

Entrenament després d’un llarg viatge

Els jugadors blaugrana tenen més de sis hores de trajecte per endavant. El viatge és llarg i serà força cansat per als jugadors. Per aquest motiu està previst fer una breu sessió preparatòria en la mateixa pista on divendres es jugarà el partit. Marc Carmona assegura que aquest entrenament “serveix sobretot per treure les sis hores de viatge de les cames, suar una mica, fer l’últim treball tàctic respecte al partit i descansar millor després d’haver fet una mica d’exercici”.
Un desplaçament diferent
Cáceres, el descartat
L’ala blaugrana Justo Cáceres ha estat l’únic membre de la plantilla que s’ha quedat fora de la convocatòria i no ha viatjat cap a Pamplona. La resta de jugadors, inclosos els internacionals, estan en òptimes condicions i estaran a disposició de Marc Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana