FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.03.2009 18:09

Una victòria vital abans del descans

Verònica Díez


El Barça Mobicat s'enfronta aquesta setmana a l'MRA Navarra en Lliga i la setmana que ve té jornada de descans. Els blaugranes no poden perdre ni un punt si volen aferrar-se a la segona plaça. ElPozo el segueix de ben a prop, a dos punts.


Guanyar a la pista dels navarresos és vital per a l'equip de Marc Carmona. Per la seva banda, en les pròximes dues jornades lligueres ElPozo i l'Inter Movistar poden sumar fins a sis punts si guanyen els seus respectius partits, el FC Barcelona només té l'opció de guanyar-ne tres.

L'objectiu, per tant, aquesta setmana és guanyar l'MRA Navarra, seguir a dos punts dels murcians i esperar al pròxim 3 d'abril. Els de Múrcia visiten la pista del Benicarló Aeroport de Castelló i, en cas que guanyessin aquest xoc, es col·locarien un punt per damunt dels blaugranes, això sí, sempre que guanyin dissabte el Tien21 P.Millenium Pinto, l'equip revelació de la temporada.

Preparats per donar el millor de si mateixos 

QM3D5871.jpgAixí és com se sent la plantilla del Barça Mobicat, preparada per saltar a la pista divendres per guanyar l'MRA Navarra. “L'equip està entrenant molt fort per afrontar aquest partit tan difícil”, explica Igor. A més, el brasiler comenta que: “Els navarresos són molt bons en totes les facetes del joc i hem d'estar preparats per a tot.”

Per la seva banda, el seu company PC assegura que el partit serà complicat: “Volem estar entre els dos primers i hem de guanyar en aquesta pista. Per nosaltres és un partit clau i sortirem a guanyar”. Igor també sap que el partit és vital i apunta: “No podem perdre per mantenir la segona plaça”. No només és important guanyar per mantenir controlat ElPozo, també s'ha de seguir de prop l'Inter Movistar que, avui, es troba a cinc punts dels blaugranes (51).
Una victòria vital abans del descans
Els partits dels rivals
Jornada 24

ElPozo Múrcia – Tien21 P. Millenium Pinto
Inter Movistar – Gestesa Guadalajara

Jornada 25

Benicarló Aeroport Castelló – ElPozo Múrcia
Carnicer Torrejón – Inter Movistar

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana