FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.03.2009 17:23

S’incorporen els internacionals

www.fcbarcelona.cat


Després de dues setmanes amb les seves respectives seleccions, els quatre jugadors blaugranes que han disputat el Preeuropeu de futbol sala s’han reincorporat als entrenaments.


Per primera vegada en dues setmanes, Marc Carmona ha pogut tornar a disposar de tots els seus jugadors en un entrenament. Javi Rodríguez, Fernandao, Cristian Domínguez i Saad Assís han tornat a la disciplina blaugrana per preparar el proper partit davant del MRA Navarra (divendres, 21:00 h). Els internacionals s’han mostrat contents pel paper que han fet en el Preeuropeu, i asseguren que ja tenen el cap posat en el Barça.

Javi Rodríguez, pensant en la Lliga

El capità del FC Barcelona Mobicat, Javi Rodríguez, ha reconegut que ha tornat una mica cansat després dels partits amb la selecció, però tot i el cansament no oblida la importància de la Lliga: “Estic una mica cansat perquè han estat dues setmanes molt intenses, encara que els rivals no han estat tant durs com podien ser. Hem treballat molt però s’ha de tenir el cap posat en la Lliga.”

Fernandao, il•lusionat amb el segon lloc

El pívot blaugrana Fernandao creu que encara queden molts partits per endavant a la Divisió d’Honor i per això és molt important conservar la segona plaça a la Lliga: “Ens fa molta il•lusió aquest segon lloc i lluitarem per ell.”

En bon estat de forma

Els quatres internacionals han tornat a Barcelona en un bon estat de forma. Així ho explica el metge del FC Barcelona Mobicat, Daniel Florit: “Tots estant físicament bé, malgrat algunes petites molèsties que arrossegaven, que eren cops”

“La disputa dels compromisos internacionals no ha afectat el seu estat físic i resten a disposició de Marc Carmona per al partit de divendres,” explica el metge del futbol sala blaugrana.

S’incorporen els internacionals
Descans merescut
Després de la pròxima jornada, el FC Barcelona Mobicat tornarà a tenir una setmana sense partit ja que li toca la jornada de descans que han de passar tots els equips. Javi Rodríguez considera que aquest descans serà positiu, sobretot pels qui han estat amb les seleccions: “El fet de no jugar la setmana que ve ens va bé perquè el ‘míster’ ens donarà descans als internacionals i ens vindrà bé per recuperar forces.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana