FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.03.2009 12:35

Torna la Lliga

Cristina Collado


Després de dues setmanes d’aturada pel Preeuropeu aquesta setmana torna la Lliga de Divisió d’Honor. El Barça Mobicat reprèn aquest matí els entrenaments per preparar el partit de divendres a la pista de l’MRA Navarra.


Aquesta setmana torna la Lliga de Divisió d’Honor amb la disputa de la 24ena jornada de la competició. La celebració del Preeuropeu de futbol sala ha aparcat la competició domèstica durant dues setmanes.

"Quan hi ha aturades d’aquest tipus sempre és difícil tornar a competir. Comencem el tram final de la lliga, només queden sis partits i la propera setmana tornem a descansar”, apunta el tècnic Marc Carmona. “No ens agrada gaire aquesta situació però és el que hi ha i intentarem afrontar-ho de la millor manera possible”, afirma l'entrenador del Barça Mobicat.

Visita a Navarra

El Barça Mobicat reprèn aquest dilluns els entrenaments després de tres dies de descans. L’equip de Marc Carmona prepararà el pròxim partit, el que els enfrontarà contra l’MRA Navarra divendres a les 21.00 hores a la pista navarresa.

Dijous al matí l’equip blaugrana viatjarà cap a Navarra, on està previst que s’entrenin a la tarda.
Torna la Lliga
Jornada de descans
El Barça Mobicat reprèn la competició, però de seguida tornarà a tenir un cap de setmana de descans. I és que la jornada 25 és la jornada en què toca descansar al conjunt barcelonista.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana