20.03.2009 08:00

Golejades al Preeuropeu

Gran inici de competició per part de tots els membres del FC Barcelona Mobicat en el Preeuropeu de futbol sala. Tant Espanya com Itàlia van debutar amb golejada i de moment se situen com a líders dels seus respectius grups.

Javi Rodríguez va sortir en el quintet inicial de José Venancio i va contribuir a la victòria d’Espanya contra la dèbil selecció de Moldàvia. El combinat estatal va superar el seu rival per un còmode 7 a 0. Fernandao, per una contusió al dit gros del peu dret.

Fàcil victòria

El duel va començar amb un bon gol de Lin després d’una jugada individual i un d’Àlvaro aprofitant l’estratègia. Tot i aquests dos revessos tan matiners, la selecció de Moldàvia va realitzar una bona tasca defensiva en els primers 20 minuts. El porter Istratii va protagonitzar una gran actuació i va aturar la majoria dels xuts del rival. Només Kike va ser capaç de tornar-lo a batre abans d’arribar al descans amb una bona jugada d’estratègia.

A la segona meitat, els homes de José Venancio van aconseguir ampliar el marcador amb dos de Kike i Álvaro novament, el segon després de transformar un penal. En el tram final del partit el seleccionador estatal va voler practicar noves situacions i va situar Kike de porter-jugador. En els darrers 4 minuts de matx, Espanya va aconseguir incrementar la seva renda amb dues dianes més.

Saad també compleix

L’altre blaugrana que busca la classificació pel proper Europeu de futbol sala també va debutar amb victòria. Saad Assís va contribuir en la victòria d’Itàlia davant de Geòrgia per un clar 10 a 1. L’ala brasiler amb passaport italià va aconseguir batre una vegada la porteria rival i d’aquesta manera arrodonia una actuació molt completa.

Segon compromís

Tots dos combinats juguen divendres el segon partit del Preeuropeu. Espanya ho farà davant de Kazakhstan a les 21 h, una selecció que va derrotar Eslovàquia contra tot pronòstic i que ara comparteix el liderat del grup B amb Espanya. Per la seva banda, Itàlia s’enfrontarà a Bielorússia a les 15.30 h.
La fitxa

ESPANYA, 7
MOLDÀVIA, 0

Espanya: Luis Amado, Torras, Kike, Javi Rodríguez i Borja -cinc inicial- Cristian, Ortiz, Eseverri, Álvaro, Lin i Juanra.

Moldàvia: Istratii, Iavorchi, Baesu, Svet i Japalau -cinc inicial- Iacovenco, Gertle, Hilotii, Tacot, Burdujel i Natcoschii.

Gols: 1 - 0. Min, 4. Lin. 2 - 0. Min, 5. Álvaro. 3 - 0. Min, 13. Kike. 4 - 0. Min, 30. Kike. 5 - 0. Min, 31. Álvaro, de penal. 6 - 0. Min, 36. Borja. 7 - 0. Min, 39. Juanra.

Àrbitres: Remin (BYE) i Basic (SER).