FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.03.2009 15:27

Del parquet a la gespa

Cristina Collado


El Barça Mobicat ha canviat aquest dimarts el seu escenari habitual d’entrenament, la pista del Palau, per la gespa del camp número 3 del Miniestadi. Els blaugranes han fet carrera contínua.


Aquesta setmana encara no torna la Divisió d’Honor, però el Barça Mobicat sí que ha reprès l’activitat. El cos tècnic ha planificat una setmana d’entrenaments diferents. Des de la típica sessió física al Palau, d’activitat de peses al gimnàs, fins a carrera contínua sobre la gespa.

170309_F.Sala_Camp_Mini_Est.jpgAixò és el que ha fet el Barça Mobicat aquest dimarts al matí. A dos quarts d’11 del matí, l’equip ha sortit del Palau Blaugrana i ha anat caminant fins al Miniestadi sobre la passarel·la que uneix totes dues instal·lacions. Sobre el camp número 3 annex al Mini, l’equip de Marc Carmona ha fet un entrenament purament físic de carrera contínua.

Sense els internacionals

Els únics que no han seguit aquesta sessió han estat els quatre jugadors internacionals que aquesta setmana juguen el Preeuropeu de futbol sala. Són Fernandao, Javi Rodríguez, Cristian Domínguez i Saad Assís.
Del parquet a la gespa
Partidet amb el segon equip
Aquest vespre, el Barça Mobicat segueix amb la seva preparació amb un partidet contra el segon equip. A les 21.00 h el Barça Mobicat i el Sènior B jugaran al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana