FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.03.2009 13:35

Torna l’activitat al Barça Mobicat

Cristina Collado


El FC Barcelona Mobicat ha tornat aquest dilluns als entrenaments després d’una setmana de descans. L’equip treballarà fins dijous, amb l’excepció dels quatre internacionals.


Encara no torna la Divisió d’Honor, però el Barça Mobicat ja ha reprès la feina. Després d’una setmana de descans, l’equip s’ha tornat a exercitar. Han tornat aquest dilluns a la feina, en una jornada amb doble sessió d’entrenament. Al matí, la plantilla del Barça Mobicat s’ha entrenat al Palau Blaugrana i al vespre ho farà al gimnàs.

Carrera contínua i partidet

Dimarts al matí hi ha prevista una sessió de carrera contínua a les instal•lacions externes del FC Barcelona. Ja al vespre, continuarà l’activitat física però en aquest cas de major intensitat. Al Palau Blaugrana hi ha previst que se celebri un partidet entre el primer equip i el Sènior B.

QM3D7893.jpgDimecres a la tarda, al Palau, i dijous al matí, a la Ciutat Esportiva, el Barça Mobicat continuarà amb la seva preparació.

Festa el cap de setmana

Divendres, dissabte i diumenge el cos tècnic ha donat festa als seus jugadors. El pròxim dilluns 23, reprendran la competició per preparar el pròxim compromís de Lliga. El divendres 27 març, el Barça Mobicat juga a la pista del MRA Navarra.
Torna l’activitat al Barça Mobicat
L’hora de la veritat per als internacionals
Els qui no descansaran aquesta setmana són els quatre jugadors internacionals del Barça Mobicat. Javi Rodríguez, Fernandao, Cristian i Saad Assís comencen dijous 19 la disputa del Preeuropeu de futbol sala.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana