Futbol sala base

16.03.2009 10:30

Alt nivell

Els equips de la base del futbol sala mantenen l’alt nivell de forma. Juvenils, cadets, infantils i alevins han guanyat i golejat en els seus partits, mentre l’equip Sènior ha tret un punt davant el Sícoris.

Sènior B: A remolc (4-4)

El Sènior B va empatar a casa contra el Sícoris en un partit dominat, en joc i en ocasions, pel FC Barcelona. El problema va ser que els d’Alberto Adamuz van fallar a l’últim toc, no van ser efectius. Ja fa diverses setmanes que el Sènior B no marca abans que els seus rivals. Això, sumat a les errades en defensa, està ajudant els rivals a avançar-se en el marcador abans que el Barça. Contra el Sícoris, va passar el mateix. Es van avançar els lleidatans, però abans del descans el Barça havia empatat 1-1.

A la segona part, va continuar l’assetjament del Barça a la porteria rival, però també es va mantenir la falta d’encert. El Sícoris s’avançava i els blaugrana empataven. A falta de cinc minuts per al final, quan els blaugranes estaven ja preparats per fer l’atac amb porter-jugador i el marcador era d’empat a tres, els d’Alberto Adamuz van rebre el 3-4 en un contraatac ràpid. Amb atac de cinc van aconseguir l’empat a quatre definitiu, tot i que es podrien haver-se endut els tres punts amb dues ocasions molt clares. Una des dels 10 metres, i una altra dins l’àrea. Amb aquest empat l’equip Sènior B ha deixat escapar una ocasió de continuar pressionant els equips de la part alta de la taula.

Juvenil: Mantenen el liderat (2-13)

L’equip juvenil va golejar a la pista del FS Montcada. 13 gols van aconseguir els jugadors d’Albert Canillas que es mantenen líders del grup 6 de la Lliga Nacional Juvenil.

Cadet: Màxima concentració (0-8)

L'equip va començar molt concentrat el partit, dominant el ritme de joc, i sent molt efectiu. En les tres primeres ocasions que van tenir van marcar, amb gols de Marco, Oriol i Pol. Un d’aquests, Oriol, poc abans del descans, va fer el quart. La segona part va seguir la mateixa dinàmica, destacant la gran tasca defensiva de l'equip que no va permetre encaixar gols. Finalment, el resultat va ser de 0-8, marcador que omple de confiança l'equip per afrontar els propers dos partits contra el segon i primer classificat.

Infantil: A un pas del campionat (21-1)

Partit molt plàcid el que es va jugar dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Tot i que el FC Barcelona tenia la baixa de dos jugadors importants com Ferran Plana i Àlex Trilla, van jugar un partit molt seriós i amb molt bona actitud, imprimint un bon ritme de joc i movent la pilota amb criteri. Així, els gols van anar arribant. Al descans, el resultat ja era de 12 a 1 amb gols d’Steve (3), Pablo (3), Jose (2), Fabio i Ricki (3). La segona part va seguir el mateix guió, amb domini constant i bon joc combinat amb nou gols més (Steve (3), Ricki, Albert, Sergi (2), Jose i Pablo).

Amb aquesta victòria, els infantils continuen líders amb 13 punts d'avantatge sobre el segon, el Marfil Santa Coloma, que serà el pròxim rival el dissabte 21 de Març. Si aconsegueixen la victòria a Santa Coloma de Gramenet, es proclamaran Campions de Lliga a falta de cinc jornades per al final.

Aleví: Victòria a Teià (2-5)

La primera part va començar amb molta intensitat. El FC Barcelona movia la pilota a gran velocitat, i trobava els espais per apropar-se a la seva porteria, però no estaven gaire encertats de cara a gol. Al menys, fins el minut sis, quan Joan, després de dos xuts a porteria, va caçar un rebot fora de l'àrea i va anotar el primer gol. El partit va seguir amb la mateixa tònica, imprimint un alt ritme en el joc que permetia els blaugranes gaudir de diverses ocasions que els costava convertir en gols. El Teià va arribar en diverses ocasions a través de contraatacs, que o bé anaven fora o bé resolien la defensa i el porter Pau. Un minut abans d'arribar al descans Joan va anotar el 0 a 2.

A la segona meitat, el Teià va demostrar caràcter i va sortir amb molta intensitat. Malgrat que Nacho va marcar el 0 a 3, els locals van seguir lluitant i van tenir diverses ocasions que van aprofitar, posant el 2 a 3 al marcador. En aquest moment, els jugadors de Gerard López van agafar més control del partit, i van arribar a porteria amb més claredat, fet que va permetre Alan, amb un gran xut exterior, i a Nacho, posar el 2 a 5 final.