15.03.2009 12:36

Javi marca contra Portugal

Javi Rodríguez va marcar una diana en el 4 a 1 davant Portugal. Aquest va ser el darrer partit de preparació de la selecció espanyola de futbol sala abans del Preeuropeu.

Els tres blaugranes que estan concentrats a Sòria amb la selecció espanyola de futbol sala han fet bones actuacions en els dos compromisos amistosos amb Portugal, abans del campionat Preeuropeu de Badajoz de la setmana vinent.

El primer partit, per la mínima

La selecció espanyola va guanyar per la mínima els lusitans en el primer enfrontament del divendres passat. Tot i aquest marcador ajustat, el combinat de Venancio López va dominar el joc en tot moment i va crear més accions de perill que els portuguesos. Des que Ortiz va marcar l’1 a 0, al minut 7 de joc, les ocasions espanyoles es van succeir. Fernandao va disposar de diverses oportunitats en la primera meitat, però no va poder marcar a la porteria de Benedito. En la segona meitat, el mateix Fernandao va disposar de dues opcions de perill, sense sort. A dos minuts per al final, el jugador blaugrana va fer una passada perfecta al segon pal que Lin no va poder arribar a rematar.

Resultat més ampli dissabte amb gol de Rodríguez

En el segon partit amistós davant Portugal, la selecció espanyola es va imposar per un clar 4 a 1. Lin va obrir la llauna en la primera meitat, però Joel va posar les taules a l’electrònic al minut 27 de joc. El combinat de Venancio López va reaccionar de seguida i Torras va marcar en aquest mateix minut el 2 a 1. Un minut després, el capità blaugrana Javi Rodríguez, en una molt bona combinació amb Eseverri i Torras, va signar el 3 a 1 que posava el matx de cara per als espanyols. A deu minuts per al final, Borja va arrodonir el marcador amb el 4 a 1. El porter blaugrana Cristian va tenir una molt bona actuació en aquest matx. Fernandao va disposar de minuts, però no va tenir opció marcar a la porteria portuguesa.

Bones sensacions de cara al Preeuropeu

La selecció espanyola ha guanyat els dos compromisos amistosos abans del campionat Preeuropeu, que es disputa del 19 al 22 de març a Badajoz. Els tres jugadors blaugranes viatjaran demà, dilluns, amb la selecció cap a la ciutat extremenya. El proper dijous, dia 19, disputarà el primer partit d’aquesta fase de classificació davant Moldàvia. L’objectiu primordial és aconseguir una plaça per al campionat Europeu d’Hongria 2010.
LES FITXES DELS PARTITS

ESPANYA, 1
PORTUGAL, 0

Espanya:
Luis Amado, Torras, Javi Rodríguez, Kike i Borja –cinc inicial–, Fernandao, Álvaro, Juanra, Ortiz, Lin, Dani Salgado, Eseverri i Juanjo.

Portugal: Benedito, Jardel, Costinha, Arnaldo i Marcelinho –cinc inicial-, Cardinal, Israel, Gonçalo, Joel, Miguel Almeida, Marinho, Víctor Hugo i Bebé.

Gols: 1-0, Ortiz (7’)

Àrbitres: Gutiérrez Lumbreras i Peña Díaz (Espanya)

ESPANYA, 4
PORTUGAL, 1

Espanya:
Cristian, Kike, Torras, Javi Rodríguez, Borja –cinc inicial–, Álvaro, Fernandao, Juanra, Ortiz, Lin, Dani Salgado, Eseverri i Luís Amado.

Portugal: Benedito, Marcelinho, Costinha, Gonçalo, Arnaldo –cinc inicial–, Jardel, Cardinal, Israel, Joel, Marinho, Víctor Hugo i Bebé.

Gols: 1-0, Lin (12’); 1-1, Joel (27’); 2-1, Torras (27’); 3-1, Javi Rodríguez (28’); 4-1, Borja (30’)