FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.03.2009 14:52

Treball específic per a Igor i López

www.fcbarcelona.cat


Igor i Juan Carlos López han fet aquest matí treball específic amb el recuperador de l’equip, Carles Tur. Aprofitant l’aturada de la Lliga pels compromisos de les seleccions, els dos jugadors del Barça Mobicat han seguit amb la recuperació.


Mentre els altres membres del primer equip del Barça Mobicat gaudeixen d’un dia lliure, tant Igor com Juan Carlos López s’han posat a les ordres de Carles Tur, el recuperador, per seguir amb el treball de manteniment que estan duent a terme en les darreres setmanes.

“En tots dos casos es tracta d’un entrenament preventiu perquè cap d’ells recaigui en les seves respectives lesions”, explica Tur, que vol deixar ben clar que no es tracta de cap lesió i que el principal objectiu d’aquests entrenaments específics és “que aquests jugadors no perdin la forma que han anat guanyant en els últims partits, en què tots dos han mostrat una línia de joc clarament ascendent”.

Cas a cas

En el cas del pivot brasiler, la seva feina consisteix “en un petit escalfament, seguit d’un treball preventiu per reforçar el seu adductor i finalment un esforç més orientat a reforçar la potència de les cames”, apunta Carles Tur.

En el cas del barceloní, el pla d’entrenament està format per “un petit escalfament inicial i després una part d’esforç en la cama dreta, que és la cama afectada. Acabarà finalment amb una mica de treball a la pista perquè vagi agafant ritme de competició”, diu Tur.

Dilluns vinent es reprendran les sessions preparatòries amb tot el grup a excepció dels internacionals. El pla preventiu per a Igor i Juan Carlos, però, continuarà fins que assoleixin un estat òptim de forma.
Treball específic per a Igor i López
Els darrers partits de preparació
Javi Rodríguez, Cristian Domínguez i Fernandao jugaran aquest vespre i demà a la tarda els dos últims partits de preparació amb la selecció espanyola abans de disputar el Pre-Europeu de futbol sala que comença dijous, 19 de març. Tots dos compromisos enfrontaran el combinat espanyol amb la selecció de Portugal.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana