Futbol sala base

10.03.2009 09:13

Retorn a la competició

Els equips base del futbol sala van tornar a la competició aquest cap de setmana. L’equip Sènior B va perdre, mentre que la resta dels quatre conjunts de la base van golejar en els seus partits.

Sènior: Els petits detalls decideixen (5-3)

L’equip sènior va perdre contra La Muela, un altre dels equips que estan lluitant per un lloc a la part alta de la taula. Els d’Alberto Adamuz ja sabien que seria un partit força complicat, ja que els locals no havien deixat escapar ni un sol punt a casa seva. El partit va tenir tres moments clau. En primer lloc, La Muela es va posar per davant en el marcador i al descans ja guanyaven 2-0, aprofitant dues errades dels blaugranes.

Una altra de les claus va ser l’expulsió del porter blaugrana Julio amb vermella directa. Faltaven encara 16 minuts per al final. Després d’aquest acció el FC Barcelona va encaixar el tercer gol. L’equip Sènior B no va tirar la tovallola i va continuar lluitant, fins al punt que va aconseguir dos gols en sis minuts.

El tercer moment determinant va ser rebre el 4 a 2 quan el Barça millor estava dominant el partit. L’empat es veia molt proper (amb ocasions molt clares i xuts al pal) però van rebre un gol a la contra. Això els va obligar a treure porter-jugador a falta de sis minuts, i jugant de cinc va encaixar el cinquè. Abans, el Barça havia fallat des dels 10 metres. A 1 minut i mig per al final, van reduir distàncies amb 5-3 final. Alberto Adamuz està content amb l’actuació dels seus jugadors, que van donar la cara en tot moment, tant dins de la pista com des de la banqueta.

Juvenil: Consolidació (3-13)

Després de la seva participació al torneig de filials a Granada, l’equip juvenil va tornar a la competició de Lliga i va aconseguir una important victòria que els consolida com a líders. Va ser en el partit disputat contra el Bellsport A. E. dominat de principi a fi pel conjunt entrenat per Albert Canillas. Al descans ja guanyaven 0 a 7 amb gols d’Eric (2), Petit, Juanito, Mármol i Roger.

Al segon temps, els locals van optar per jugar amb porter-jugador des de l’inici, cosa que els va permetre fer atacs llargs i tenir, així, més ocasions. Però la dinàmica inicial no va variar gaire i els blaugranes van continuar marcant gols fins a arribar al 0-12 (Roger (2), Tolrà i Pau (2)). En els últims minuts, fruit de la relaxació del juvenil i de l’encert local, van aconseguir tres gols. El Barça va sumar el tretzè a porteria buida. Cal destacar el debut de Marc Basquens defensant la porteria del Juvenil durant la segona part.

Cadet: Victòria patida (6-3)

Partit força complicat el que va disputar l’equip cadet dissabte passat a la Ciutat Esportiva. La primera part va ser molt travada, amb molt poc joc i amb el rival tancat a 12 metres intentant aprofitar les sortides al contracop. Dues jugades a pilota aturada van decantar el marcador a favor del Barça (gols d’Edu i Joan). Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

La segona part va començar molt bé per al Barça. En menys de cinc minuts ja havien posat el 4 a 0 en el lluminós amb dues dianes de Marco. Però quan tot semblava dat i beneït la cosa se'ls va complicar. Dues errades col•lectives i un gol amb atac de cinc van deixar un ajustat 4 a 3 en el marcador quan faltaven dos minuts per al final. En aquest moment, però, els de David Maturana van reaccionar molt bé i amb gols d'Edu i Pol a la contra van sentenciar el matx. El Cadet és ara quart classificat, amb un partit menys, a manca de set jornades per al final del campionat.

Infantil: Gran nivell de joc (1-14)

Amb l'Infantil es va tornar a trobar el nivell de joc del Barça i el resultat així ho constata, ja que es tractava de la pista del 6è classificat de la competició, a l'inici va costar una mica però, a poc a poc i amb paciència, es van establir les diferències al marcador fins arribar al descans amb un còmode 1 a 7 al lluminós (Ferry, David, Pablo 3, Àlex i Steve ). La 2a meitat va ser un atac constant per part blaugrana, el partit estava molt obert i la pilota anava d'una porteria a una altra. Fruit d'això van arribar 5 pals i 7 gols més (Steve 2, Pablo 2, Àlex i Albert 2) que van posar l' 1 a 14 definitiu. L'Infantil continua líder amb 11 punts sobre el Marfil Santa Coloma quan falten 7 jornades per al final.

Aleví: Sense rival (9-0)

L’equip aleví va rebre el Mataró en un partit que va acabar amb victòria per 9 a 0 del Barça. Els blaugranes estaven molt motivats davant d'aquest partit contra el Mataró, ja que a la primera volta no es van poder endur la victòria. Des del primer moment van sortir molt centrats i van dominar el partit fins a la seva fi. Arribaven còmodament a la porteria contrària fent combinacions ràpides i gaudint de moltes oportunitats. El Mataró va venir amb la idea de jugar a la defensiva, i no van gaudir de gaires ocasions, exceptuant algun contraatac ben neutralitzat. El resultat a la mitja part era de 4 a 0.

La segona part va seguir en la mateixa tònica. El Barça jugava còmodament i mantenia el bon nivell de joc mentre hi havia rotacions de jugadors. El Mataró, per la seva part, va tenir algun contraatac ben aturat pel porter Jordi. El parcial d'aquesta segona part va ser de 5 a 0. Els golejadors van ser Alan (2), Òscar (2), Sergio, Nacho, Marc, Jaume i Joan.