FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.03.2009 12:49

Setmana de descans

Cristina Collado


El Barça Mobicat té descans aquesta setmana. Serà l’última pausa que farà l’equip de futbol sala abans d’afrontar el tram final de la temporada, en què els blaugranes juguen quatre de sis partits fora del Palau.


Fins al pròxim dilluns 16 de març, la plantilla de futbol sala té festa. Així ho ha estipulat el cos tècnic de la secció aprofitant que la competició de Lliga s’atura ara dues setmanes pels compromisos internacionals. És un descans merescut després d’un inici d’any trepidant, amb la disputa de la Copa i la consolidació a la segona posició de la Lliga.

Sis partits

El 27 de març el Barça Mobicat reprendrà la competició de Lliga. Ho farà visitant la pista de l'MRA Navarra. Aquest serà el primer dels sis partits que li quedaran al conjunt blaugrana de Lliga regular. D'aquests, quatre es jugaran fora del Palau Blaugrana.
Setmana de descans
Els internacionals, sense descans
Els únics jugadors que no podran descansar són els quatre jugadors internacionals del Barça Mobicat que aquests dies juguen amb les seves seleccions. Són Fernandao, Javi Rodríguez, Cristian i Saad Assís.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana