Futbol sala

07.03.2009 19:11

Molt superiors (4-0)

Cristina Collado

El Barça Mobicat s’ha imposat al Playas de Castelló en el partit de tornada a la competició de Lliga per un còmode 4-0. Els dos gols d’Igor són la millor notícia en un partit en què el Barça ha millorat el joc ofensiu.

Era molt important guanyar aquest partit. Si més no perquè només quedaven set partits de Lliga regular, i d’aquests, només tres a casa. Assegurar els punts al Palau és vital per a les aspiracions del Barça Mobicat de mantenir aquesta segona posició a la Divisió d’Honor. I aquest dissabte ha començat amb bon peu.

Els jugadors de Marc Carmona s'han imposat 4 a 0 en el partit de tornada a la competició de Lliga després de la disputa de la Copa. S’enfrontaven els dos equips semifinalistes a Granada. I ha guanyat el pols el Barça Mobicat, que es manté segon a la taula. A més, també ha retallat distàncies respecte del líder perquè l’Inter Movistar ha perdut a la pista del Caja Segòvia.

Igor, als 27 segons

QM3D0476.jpgEl partit no ha pogut començar millor per al Barça Mobicat. Als 27 segons de partit, Igor ha culminat la primera acció de perill del Barça i ha fet el primer gol del partit i la seva primera diana a la Lliga. Després de marcar el seu primer gol oficial aquesta temporada a Granada, el pivot brasiler s’ha reivindicat avui a la Lliga i davant la seva afició.

I no només una vegada, sinó dues. I és que l’'11' blaugrana ha aconseguit també el segon gol del partit. Ha estat als quatre minuts de joc, amb una volea després d’una assistència de Chico.

Encarrilat al descans

El domini des de l’inici del partit ha estat per al conjunt de Marc Carmona. El Barça Mobicat ha mantingut el bon nivell en defensa de tota la temporada i ha millorat el joc ofensiu respecte als últims partits. Saad Assís i PC –amb dues molt bones rematades de cap– han tingut clares opcions d’augmentar el marcador en els primers vint minuts de joc.

Per part del Playas de Castelló, Rafael ha estat el jugador que ha portat més perill. Però Paco Sedano ha evitat qualsevol opció de retallar distàncies del conjunt entrenat per Fran Torres. Abans del descans, Juan Carlos López ha encarrilat la victòria per al Barça Mobicat. En una bona jugada col•lectiva, PC ha servit al segon pal per al jugador del planter, que ha fet el tercer. Amb el 3-0 s’ha arribat al descans.

Bona defensa

A la represa, la intensitat del partit ha afluixat una mica. Als sis minuts, Rafael ha començat a jugar com a porter-jugador. Els castellonencs han estat atacant  en superioritat numèrica durant tres minuts, però sense gaire sort. La bona defensa del Barça Mobicat no els ha donat opcions. Amb la porteria buida Paco Sedano ha estat a punt de marcar des de la seva pròpia porteria, com ja ho va fer al partit d’anada jugat a la pista del Playas. Però aquesta vegada no ha tingut la mateixa sort.

El capità posa el punt final

QM3D0460.jpgEn igualtat de quatre contra quatre, Marc Carmona ha donat sortida a Rafa Muñoz. El pivot català ha tingut una bona oportunitat de fer el quart, amb dues accions gairebé consecutives. En una, Rafa ha intentat sorprendre el porter amb una vaselina, però la pilota ha sortit per sobre el travesser.

Finalment, ha estat Javi Rodríguez qui ha rubricat la victòria amb el quart i definitiu gol. Carlos Muñoz ha enviat un potent xut que ha refusat el porter Rafa, un refús, però, que ha acabat a peus de Jordi Sánchez, que ha assistit al segon pal per a Javi Rodríguez perquè sentenciés el partit. El Playas ha exhaurit el temps novament amb Rafael com a porter-jugador, però el resultat no ha variat. Victòria 4-0 del Barça Mobicat que es consolida a la segona posició de la taula.

FCB MOBICAT, 4
PLAYAS CASTELLÓ, 0

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Chico, Saad i Igor –cinc inicial–, Juan Carlos López, Carlos, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez, Fernandao i Rafa Muñoz

Playas Castelló: Rafa, Jesús García, Rubén, Rafael i Diego Blanco –cinc inicial–, Kiko, Jacobo, Cristian, Cacho i Luís

Gols: 1-0, Igor (1’); 2-0, Igor (4’); 3-0, Juan Carlos López (18’); 4-0, Javi Rodríguez (36’)

Àrbitres: Gallo Suárez i Velasco Martínez