FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.03.2009 15:49

Fuga d’internacionals

Cristina Collado


Quatre jugadors del Barça Mobicat marxen aquesta setmana amb les seves seleccions per disputar el Preeuropeu. Es tracta de Javi Rodríguez, Cristian i Fernandao, amb Espanya, i Saad Assís, amb Itàlia.


La Lliga de Divisió d’Honor s’interromp ara per la disputa del Preeuropeu de futbol sala. No serà fins a la setmana del 16 de març, però abans les seleccions disputaran alguns partits amistosos de preparació. És per això que aquest mateix diumenge marxen els tres jugadors del Barça Mobicat, convocats per José Venancio López, amb la selecció espanyola.

Es tracta de Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez. Tots tres marxen diumenge cap a Madrid a la concentració amb l’equip de José Venancio López. “Estic molt content. Per mi és honor poder participar en aquest Preeuropeu. Vull aprofitar aquest moment al màxim”, explica un dels internacionals, Fernandao.

Sense descans

QM3D0472.jpgAquests jugadors internacionals, però, a diferència dels companys d’equip, no podran descansar. Fernandao valora la part més positiva d’aquest treball extra: “Sé que no hi ha descans, però la part positiva és que nosaltres mantindrem el ritme de partit, i de partit d’alt nivell. Ens ajudarà quan tornem amb l’equip.”

Saad, dilluns

Saad Assís, internacional amb Itàlia, també marxarà aquests dies amb la selecció per preparar el Preeuropeu. El jugador brasiler amb passaport italià del Barça Mobicat viatjarà dilluns fins a Itàlia.

Fins al 28 de març

La competició de Lliga s’atura ara fins al cap de setmana del 28 i 29 de març. Serà aleshores quan es reprendrà la competició domèstica. El Barça Mobicat ho farà jugant a la pista del MRA Navarra. Fins aleshores el conjunt blaugrana es mantindrà com a segon classificat a la Divisió d’Honor, el principal objectiu de l’equip: “És el nostre objectiu fins al final de temporada. Mantenir aquesta segona posició independentment del que facin la resta. Depenem de nosaltres mateixos i hem de fer el nostre paper”.
Javi Rodríguez i Fernandao són dos dels internacionals que marxen aquests dies
Javi Rodríguez i Fernandao són dos dels internacionals que marxen aquests dies
Setmana de festa
Aprofitant que no hi ha competició de Lliga fins d'aquí dues setmanes, el cos tècnic del Barça Mobicat ha decidit donar una setmana sencera de festa als jugadors. Cal agafar forces de cara al tram final de la temporada i aquest és un bon moment per fer un petit descans.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana