FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.03.2009 20:54

De nou, la Divisió d'Honor

Cristina Collado


El Barça Mobicat rep aquest dissabte el Playas de Castelló (17.30 h) en el retorn a la competició de Lliga. El conjunt blaugrana aspira a mantenir la segona posició a la taula.


La Copa ja queda enrere. Aquest cap de setmana torna, de nou, la competició de Lliga i l’objectiu dels play-off. El Barça Mobicat reprèn aquesta competició rebent un rival sempre complicat, el Playas de Castelló. El partit es juga dissabte a les 17.30 h.

Com arriba el Barça

QM3D2962.jpgL’equip de Marc Carmona vol mantenir el bon nivell a la Lliga. Els blaugranes són segons, amb 43 punts. Ja tenen pràcticament al sac la classificació per als play-off, tot i que encara no és matemàtica. A falta de 24 punts per acabar el campionat, el Barça Mobicat es troba 17 punts per sobre del novè classificat. Més enllà d’entrar als play-off, el conjunt barcelonista espera a ser-hi com a cap de sèrie, i si pot ser, acabar en aquesta segona posició. Això passaria per guanyar, de moment, aquest dissabte al Palau, que s'està convertint en un veritable fortí per al Barça Mobicat. Fa més de sis mesos que no perden a casa.

Pel partit contra el Playas, Marc Carmona pot comptar amb tots els jugadors. Són 13, per tant, caldrà descartar-ne un per al partit. A dos quarts de quatre està convocada tota la plantilla al Palau. Serà quan Carmona comunicarà quin és el jugador que es queda fora de la convocatòria.

El rival

L’equip de Fran Torres arriba a aquest partit reforçat després del seu paper a la Copa. El Playas es va desfer als quarts del Caja Segòvia i es va classificar, contra pronòstic, per a les semifinals. El conjunt castellonenc és el dotzè classificat, amb 24 punts. Es troben a només cinc del play-off, l’objectiu principal dels homes de Fran Torres. Però les últimes sortides del Playas no han estat gaire positives: han perdut en les últimes quatre visites.

Per aquest partit, Fran Torres no podrà comptar amb Euler, baixa per una elongació al quàdriceps.
De nou, la Divisió d'Honor
0-5 a l’anada
El precedent aquesta temporada entre el FC Barcelona Mobicat i el Playas de Castelló és favorable als blaugranes. L'equip de Marc Carmona es va imposar 0-5 a la pista castellonenca.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana