FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.03.2009 15:19

Igor, al cent per cent

Verònica Díez


L'adaptació del pivot del Barça Mobicat Igor va vent en popa. El blaugrana està al 100%, tot i que encara segueix treballant dur per recuperar la forma d'abans de patir la pubàlgia.


El 9 de febrer passat el jugador va rebre l'alta. Des d'aleshores, el jugador s'ha adaptat al ritme de l'equip a la perfecció. La seva primera aparició va ser davant el Pinto en Lliga i una jornada després davant el Cartagena. La setmana passada va tenir elsuns minuts a la Copa i els va aprofitar al màxim, fins al punt que es va estrenar golejant. Davant el Benicarló va marcar el primer gol de la temporada.

Un jugador clau

igor_en_Pinto-FCB.jpgPer a Marc Carmona, Igor és un dels jugadors clau de l'equip. “És un jugador importantíssim per a nosaltres. És diferent, un jugador molt hàbil, molt ràpid, molt explosiu. És un jugador que et pot canviar la dinàmica d'un partit”, assegura el tècnic barcelonista. A més, l'entrenador afegeix: “Aquests dos anys no ha tingut molta sort i ara toquem fusta perquè li vagi millor. Cada dia que passa es troba millor, se sent a gust i amb més confiança”.

La importància de marcar

Igor va marcar el seu primer gol aquesta temporada en els quarts de final de la Copa del Rei disputada a Granada. Això li ha donat més confiança a l'hora de jugar. “Abans de marcar, estava més nerviós a la pista i tenia moltes ganes de fer un gol. Després de fer-ho, em sento més fort i més tranquil i, per descomptat, amb molta més confiança, i d'ara endavant només he de gaudir”, comenta el jugador. Dissabte que ve tindrà l'oportunitat d'afinar la punteria una altra vegada davant el Playas de Castelló.

Igor, al cent per cent
Treballant per millorar
L'objectiu tant de Marc Carmona com d'Igor que el jugador millori dia a dia. Encara s'ha d'arribar a l'estat de forma abans de la lesió. “Encara queda un poc perquè estigui perfecte, però tinc la confiança de l'entrenador i estic treballant bé per fer-ho tan bé com es pugui”, comenta Igor.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana