FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.03.2009 13:24

Desacceleració física al Barça Mobicat

Cristina Collado


El Barça Mobicat ha tornat aquest dimarts a la feina per preparar el pròxim compromís de Lliga contra el Playas de Castelló. Serà el primer partit dels dos només que jugarà l’equip en un mes.


Després de la intensa preparació física que va seguir el Barça Mobicat per preparar la Copa de futbol sala, ara arriba un temps de desacceleració pel que fa a la preparació física. L’equip només jugarà dos partits en un mes, i aprofitarà aquesta baixada d’activitat per descansar a tots els nivells.

“Després de la Copa busquem ara mantenir l’estat de forma que havíem aconseguit abans de viatjar a Granada. Després del partit de dissabte tindrem dues setmanes de descans i aprofitarem per donar alguns dies de festa als jugadors perquè puguin descansar a nivell físic i mental”, explica el preparador físic de l’equip, Juanma Ruiz.

Després del Playas, setmana de festa

L’equip prepararà durant aquesta setmana el pròxim partit de Lliga. Dissabte a les 17:30 h el Barça Mobicat rep el Playas de Castelló a la 23ena jornada de la Divisió d’Honor. Després d’aquest partit, la Lliga s’aturarà durant dues setmanes per la disputa del Preeuropeu de futbol sala, on hi participen tres jugadors blaugrana.

Serà el moment en què el cos tècnic aprofitarà per donar descans a la plantilla: “Ens va bé tenir aquestes dues setmanes sense competició perquè podem donar descans per fer un punt i apart a la temporada. Serà l’últim descans abans d’afrontar el tram final de la Lliga i els play-off. La primera setmana la donarem sencera de festa i la següent tornarem a la feina però només de dilluns a dijous”, detalla Juanma Ruiz.

El pròxim, el 28 de març

Després de les dues setmanes de descans, el Barça Mobicat reprendrà la competició de Lliga el 28 de març. Ho farà lluny del Palau, a la pista del MRA Navarra. Després d’aquest partit, els de Marc Carmona tornaran a descansar. I és que el primer cap de setmana de l’abril és la jornada en què descansarà el FC Barcelona Mobicat.
Desacceleració física al Barça Mobicat
Test de nivell
Aquest dimarts al matí, la sessió d’entrenament es dedicarà a calibrar com estan els jugadors després de la Copa. És per això que el cos tècnic ha ideat uns test de pes, de salt i de potència per conèixer en quines condicions físiques està la plantilla.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana