FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.03.2009 20:58

Fernandao: “Despertarem pensant en play-off”

Cristina Collado


A partir de dilluns, canvi de xip. Això és el què n’espera Fernandao. En l’arribada de l’equip a Barcelona, el pivot brasiler ha assegurat que després d’aquesta nit, l’equip despertarà “pensant en play-off”.


El Barça Mobicat ja ha arribat a Barcelona després d’un llarg viatge des de Granada. A l’aeroport de Barcelona Fernandao ha parlat per Barça TV. El pivot brasiler està convençut que a partir de dilluns, l’equip ja estarà fort per pensar únicament en la Lliga, i en acabar segons per als play-off: “Ara encara estem una mica amb els ànims baixos. Encara tenim aquesta nit per sentir-nos així però demà despertarem pensant en play-off, amb les piles carregades perquè dissabte tenim un partit molt important contra el Playas. El nostre objectiu ara és acabar segons per poder decidir a casa en els play-off.”

A Fernandao encara li pesa el gol que no va marcar a pocs segons per al final del partit contra ElPozo: “Crec que quedaven 10 o 13 segons... i hauríem tingut la plaça garantida per a la final. Però ara haig de pensar que això ja és passat.”

Dimarts, entrenament

L’equip té festa dilluns i no tornaran als entrenaments fins dimarts al matí. A la tarda faran sessió de gimnàs. Dimecres, dijous i divendres faran una sessió d’entrenament diària per preparar el pròxim compromís de Lliga. Dissabte a les 17:30 h reben el Playas de Castelló.

Fernandao: “Despertarem pensant en play-off”
Amb l’equip juvenil
En el viatge de tornada cap a Barcelona, el Barça Mobicat s’ha trobat amb l’equip femení de futbol. Les jugadores de Xavier Llorens han jugat aquest diumenge contra el Club Atlètico Màlaga, d’on han tornat amb victòria. Tots dos equips s’han trobat a l’aeroport malagueny i han tornat amb el mateix avió.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana