01.03.2009 20:11

L’Inter, campió

L’Inter Movistar s’ha proclamat campió de Copa després d’imposar-se en la final ElPozo Múrcia. Ha estat una final molt igualada on l’actuació del porter Luis Amado ha estat determinant.

Ha estat una final molt intensa, com estava previst. Tot i que ElPozo Múrcia ha tingut més ocasions, ha estat el conjunt madrileny qui ha dominat el marcador. Torras ha aconseguit el primer gol als tres minuts. Saúl ha empatat al minut següent, però Schumacher s’ha encarregat d’ampliar distàncies. Amb l’1 a 3 s’ha arribat al descans.

A la represa, Álvaro ha retallat distàncies, però novament l’Inter ha ampliat l’avantatge mitjançant Betao. A dos minuts per al final, Wilde ha portat l’esperança al conjunt entrenat per Duda amb el 3-4, però ja en l’últim minut Daniel ha sentenciat amb el 3 a 5 final. Una victòria que li dóna a l’Inter Movistar la seva setena Copa d’Espanya.