FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.03.2009 10:49

Camí de Barcelona

Cristina Collado (Enviada especial)


El Barça Mobicat torna aquest diumenge cap a Barcelona. I ho farà via Màlaga. Després de veure la final de juvenils, dinarà a l’hotel i marxarà en autocar fins a l’aeroport de Màlaga.


Ja s’ha acabat l’estada del FC Barcelona a Granada. Després de concloure ahir a la nit la participació a la Copa, amb una semifinal trepidant i oberta fins a l’últim moment davant el campió vigent, ElPozo, l’expedició del FC Barcelona torna aquest diumenge cap a Barcelona.

A l’aeroport de Màlaga

No ho farà, però, des del mateix aeroport de Granada, on va arribar dimecres al matí, sinó que haurà de volar a Barcelona des de Màlaga. En el vol que sortia de la ciutat de l’Alhambra aquest matí no hi havia places, i el següent surt molt més tard, a les 10 de la nit.

Així doncs, l’equip es traslladarà en autocar des de l’hotel Nazaríes fins a l’aeroport de Màlaga, on està previst que surti el vol cap a la Ciutat Comtal a les 17.50 h.

Abans, els juvenils

Abans de sortir cap a Màlaga, els jugadors tenen l’opció lliure d’anar a veure la final del torneig de juvenils, que enfronta el FC Barcelona amb el Lobelle.

Carmona es queda a la final

Marc Carmona no acompanyarà l’equip en aquesta tornada cap a Barcelona. El tècnic del Barça Mobicat es quedarà a veure la final de la Copa entre l’Inter Movistar i ElPozo Múrcia i volarà aquesta mateixa nit des de la ciutat granadina, a les 22.00 h.
Foto: LNFS.es
Foto: LNFS.es
Lliurament de trofeus, al Palau d’Esports
L’equip juvenil que s’imposi aquest diumenge a la final de filials té l’opció de quedar-se aquesta tarda a la gran final. I és que el lliurament de trofeus es farà també per als joves sobre la mateixa pista del Palau Municipal dels Esports de Múrcia.

Si el FC Barcelona es proclamés campió, decidiran si es queden al lliurament de trofeus a la nit o no, perquè l’equip juvenil tenia previst tornar cap a Barcelona un cop acabat el partit. I és que tornen en autocar.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana