28.02.2009 12:47

Barça - Lobelle, final de filials

Cristina Collado (Enviada especial)

L’equip juvenil del FC Barcelona s’ha plantat a la final del torneig de filials, després d’imposar-se a ElPozo Múrcia a les semifinals (1-2). El seu rival serà el Lobelle, diumenge a les 11.30 h.

Ha estat força més complicat que el partit de quarts de final contra el Benicarló, però tot i això han tornat a aconseguir la victòria. L’equip juvenil s’ha desfet d’ElPozo Múrcia a les semifinals del Trofeu Coca-cola, per 1 gol a 2. El FC Barcelona jugarà la final, diumenge a les 11.30 h, al pavelló de Las Gabias contra el Lobelle Santiago, que ha guanyat 9 a 1 el Playas.

Gran paper de Sergio

LT4Y2332.jpgLa primera part ha estat de clar domini blaugrana. Els gols de Pau i Roger han posat el 0 a 2 en el marcador. A la segona part, però, ElPozo ha pressionat més, però els blaugranes s’han sabut defensar molt bé. Sobretot en els últims minuts del partit.

Amb l’1 a 2 al marcador i quan faltaven 3.48 minuts per al final del partit, ElPozo ha tret porter-jugador, però l’equip d’Albert Canillas ha contrarestat molt bé l’atac de cinc. Bona part d’aquest bon joc l’ha protagonitzat el porter blaugrana Sergio: “Per mi, ha estat el jugador del partit”, afirmava l'entrenador després del partit.

El Lobelle, complicat

A la final, el Barça es veurà les cares amb el Lobelle. Serà un partit complicat, però el vestidor blaugrana confia poder endur-se la victòria: “És un equip que sortirà amb molt intensitat, pressionant molt bé la pilota. Defensen individualment a l’home i no deixen fer passades a l'equip rival. És un equip complicat, però esperem guanyar-los”.
Partit i 'fisio'
El FC Barcelona anirà al Palau Municipal dels Esports de Múrcia, a les 18.00 h, per veure el partit del primer equip contra ElPozo. Després d’aquest partit, està previst que els jugadors facin sessió de fisioteràpia per arribar a punt físicament per a la final de diumenge.