FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.02.2009 10:38

Com aprofiten el temps lliure?

Cristina Collado (Enviada especial)


Després de la victòria aconseguida contra el Benicarló, el Barça Mobicat té ara un dia de descans abans de jugar les semifinals contra ElPozo. A les 13.15 h l’equip s’entrenarà, però després tenen temps lliure. Com l’aprofiten?


Són 13 jugadors a la convocatòria. Són imparells i per tant un d'ells ha de dormir sol. I normalment és Chico qui demana l’habitació individual: “Per sort o per desgràcia, estic sol a l’habitació. Cadascú té les seves manies. Jo si pogués escollir voldria que tothom estigués sol, perquè a alguns els agrada dormir amb el llum encès, d’altres amb la televisió, i a mi personalment m’agrada dormir amb tot apagat. Potser acoblar-se costa una mica”.

Pel·lícules i música

post_partido_futbol_sala1.jpgEl tanca brasiler inverteix el seu temps lliure principalment a mirar pel·lícules i escoltar música, gràcies a l'ordinador que sempre l’acompanya. Quan es lleva sempre es posa alguna cançó, ja sigui brasilera o espanyola, mentre s’arregla per baixar a esmorzar.

La família, sempre present

Un aspecte que tampoc falta mai als viatges és la seva família. Chico porta l’ordinador carregat de fotografies de la seva dona i la seva filla, de tan sols tres mesos i mig. Sol a l’habitació del seu hotel, Chico repassa les seves fotografies. “Acostumo a veure les fotografies de la meva família, i si la meva dona està desperta li truco per saber com ha anat la nit amb la meva filla”.
Com aprofiten el temps lliure?
Tarda lliure
Aquesta tarda l’equip té lliure. Serà un cop acabin el dinar tots plegats en un restaurant italià just davant del Palau dels Esports. Després, poden escollir diverses opcions. Hi ha qui aprofitarà per visitar l’Alhambra, com és el cas de PC i Fernandao, els quals es troben a Granada amb les seves famílies. D’altres, dedicaran la tarda a veure els altres dos partits de quarts de final que es jugaran al Palau Municipal dels Esports de Granada. I també hi ha qui decidirà quedar-se a l’habitació de l’hotel descansant.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana