FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.02.2009 11:00

“No seria una sorpresa guanyar la Copa”

Cristina Collado (Enviada especial)


El capità del Barça Mobicat, Javi Rodríguez, repassa els detalls del partit contra el Benicarló i explica què n’espera de les semifinals. El capità afirma que l’equip està en un gran moment i que no seria cap sorpresa guanyar la Copa.


Després d’una nit, la d’ahir, plena d’emocions, Javi Rodríguez ha parlat aquest matí per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. El capità fa una reflexió del que va ser el partit d’ahir de quarts de final contra el Benicarló i el que pot ser el de semifinals que els enfrontarà dissabte a ElPozo. El capità del Barça Mobicat llança un missatge clar: no seria cap sorpresa que el Barça guanyés la Copa.

Superada la primera prova, el primer partit, a priori, el més difícil.

“El primer partit per mi sempre és el més complicat, perquè comences una competició nova i una competició que molts altres jugadors ja estan acostumats a jugar. En aquest primer partit, com que érem més favorits que el contrari, feia que haguéssim de guanyar de manera obligatòria, i això sempre et pot jugar alguna mala passada.”

Quina lectura traieu del partit?

DSCF2888.JPG“La lectura que traiem és que tot i anar perdent 3-2 a falta d’un minut i mig, l’equip no es va descompondre en cap moment i va donar la cara, i va confiar en la victòria. En temporades anteriors no hauríem remuntat i fins i tot hauríem perdut de més gols. Ara que hem aconseguit aquesta important victòria contra un equip molt difícil, crec que contra ElPozo serà més senzill.”

Com preveu les semifinals contra ElPozo?

“Serà diferent perquè ElPozo a priori és l’equip favorit, és qui està obligat a arribar a la final. Nosaltres ens traurem la pressió d’haver de portar el ritme del partit. Plantejarem el partit de la mateixa manera que contra el Benicarló, però sense la pressió d’haver de guanyar de manera obligatòria.”

A quarts, el rol de favorit que tenia el Barça Mobicat, al qual no hi està gaire acostumat, va pesar massa?

“Una mica sí. No estem acostuamats a ser favorits. Al Barça Mobicat li falta encara jugar partits com aquests, partits importants, perquè ens hi anem acostumant i per agafar l’experiència dels altres equips.”

ElPozo Múrcia no volia una semifinal contra el Barça Mobicat. Creu que us tenen por?

DSCF2884.JPG“Ens tenen respecte, igual que nosaltres els respectem a ells. Tant l’Inter com ElPozo són en un esglaó per sobre de la resta, però nosaltres també ens mantenim a dalt. Som segons a la Lliga i no és per casualitat, sinó perquè estem fent les coses bé. És molt bonic que igual que nosaltres respectem ElPozo i l’Inter, ells ens respectin a nosaltres. Això és senyal que ho estem fent bé.”

A la Copa sempre hi ha sorpreses. Creu que el Barça Mobicat podria donar aquest any la sorpresa?

“No seria una sorpresa. Estem treballant per anar partit i partit i guanyar aquesta Copa. Hem de ser realistes i ser conscients que tant l’Inter com ElPozo tenen més experiència a jugar partits importants, i per això ho tenen a priori més fàcil. Però nosaltres hem vingut a guanyar tres partits en aquesta Copa i a ser campions.”
“No seria una sorpresa guanyar la Copa”
Amb vistes a l’Alhambra
Javi Rodríguez ha atès els micròfons de Barça TV des del terrat de l’hotel Nazaríes. Una zona restringida de l’hotel que té unes vistes espectaculars. La millor postal de Granada, l’Alhambra, s’aixeca a l’horitzó. Al seu costat, la serralada granadina recorda que encara som a l’hivern.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana