26.02.2009 22:48

Classificació èpica (5-3)

Cristina Collado (Enviada especial)

El Barça Mobicat s’ha classificat per a les semifinals de la Copa després d’imposar-se el Benicarló en una victòria èpica. Els blaugranes jugaran dissabte a les 18:00 h contra ElPozo.

El partit ha començat amb molt bon ritme i amb dues bones ocasions per cada equip. Javi Rodríguez ha xutat amb perill al primer minut de partit. I poc després, Vadillo ha portat el perill a la porteria defensada per Cristian amb un xut de falta.

Als 9 minuts de joc, Igor ha tingut una gran oportunitat per inaugurar el marcador, però ha cedit per a PC a la banda esquerra i la pilota l’ha acabat desviant el porter Leandro. De les botes d’Igor ha nascut una altra bona ocasió per al Barça Mobicat. El pivot brasiler ha deixat al segon pal per a Carlos però el tanca madrileny no ha arribat al remat.

Perill a totes dues porteries

LT4Y9762.jpgEl domini en la possessió de la pilota ha estat pel Barça Mobicat, però el conjunt entrenat per Miki no ha deixat de crear perill. Una recuperció de pilota a mitja pista ha permès el Benicarló sortir al contraatac i a punt ha estat Jordi Lledó de donar la sorpresa.

Novament el conjunt blaugrana ha disposat de dues clares ocasions de gol. Primer, Igor ha aixecat la pilota davant del porter però el seu xut ha marxat per sobre de porteria. En l’acció següent, Saad Assís ha picat un potent xut des de la frontal, però l’ha desviat el porter Leandro, un dels menys golejats del campionat de Lliga. Fernandao, amb un xut a la mitja volta, i Jordi Sánchez, en una jugada assajada de falta, han disposat de les dues últimes ocasions abans de la mitja part. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

Golàs de Fernandao

La segona part no podia començar millor per al Barça Mobicat. El pitxitxi Fernandao ha rebut un passi el llarg a l’extrem esquerre de l’atac blaugrana i ha engaltat un potent xut on res ha pogut fer Leandro. La reacció del Benicarló ha estat immediata. L’equip castellonenc ha sortit em tromba però Cristian ha fet una gran aturada al xut picat per Isco. El porter blaugrana s’ha tornat a lluir poc després, aturant l’u contra u de Dani Salgado.

El gol del Barça Mobicat ha obligat el Benicarló a avançar les seves línies i així han disposat de grans ocasions de gol. I una d’aquestes, ha entrat. Isco ha aconseguit l’empat. Després d’aquest gol, el Benicarló s’ha apropat amb perill, novament, a la porteria blaugrana. Però un providencial Cristian ha aturat primer el xut de Xapa, i després el d’Isco.

Empat a dos

LT4Y9718.jpgDos minuts després de l’empat, Carlos Muñoz ha tornat a decantar la balanç a favor dels blaugranes amb el seu xut creuat des de la banda esquerra. Però l’alegria ha durat poc perquè al minut 30 de partit, Vadillo ha tornat a posar el marcador en taules amb un gol de penal. El penal s’ha produït per mans de Fernandao dins l’àrea.

Doble penal maleït

Només havien passat tres minuts quan el Barça Mobicat ha comès la sisena falta. Isco ha estat l’encarregat de picar el doble penal, però la pilota ha marxat per sobre el travesser. L’àrbitre, però, ha invalidat la jugada per posició antirreglamentària de Cristian. I s’ha hagut de repetir el doble penal. Aquesta vegada l’ha picat Dani Salgado, i l’ha marcat.

Final èpic

Primer, Javi Rodríguez i després Chico han assumit el rol de porter-jugador. I en atac de cinc el Barça Mobicat ha aconseguit empatar el matx mitjançant el seu capità Javi Rodríguez. I quan només faltaven 38 segons, Fernandao ha posat el Barça Mobicat per davant una altra vegada. Igor, porteria buida ha sentenciat una victòria èpica. El Barça Mobicat ja és a semifinals!

FC BARCELONA MOBICAT, 5
BENICARLÓ,
3

FC Barcelona Mobicat: Cristian, PC, Javi Rodríguez, Saad Assís i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Igor, Carlos, Jordi Sánchez,

Benicarló Aeroport Castelló: Leandro, Isco, A. Vadillo, Lolo i Jordi Lledó –cinc inicial-, Valença, Dani Salgado, Xapa, Gerard,

Gols: 1-0, Fernandao (22’); 1-1, Isco (26’); 2-1, Carlos (28’); 2-2, Vadillo (30’); 3-2, D. Salgado (33’); 3-3, Javi Rodríguez (38’); 4-3, Fernandao (39’); 5-3, Igor (40’)

Àrbitres: Cordero Gallardo i Linares López