26.02.2009 20:39

ElPozo Múrcia, primer semifinalista

Cristina Collado (Enviada especial)

El vigent campió de Copa, ElPozo Múrcia Turística, s’ha convertit en el primer semifinalista després d’imposar-se als quarts de final el Carnicer Torrejón per 4 a 1.

ElPozo Múrcia, el vigent campió de Copa, no ha donat peu a la sorpresa i s’ha imposat el Carnicer Torrejón en el partit d’estrena de la XX edició de la Copa. Els murcians, doncs, són els primers semifinalites.

El gol s’ha fet esperar. Després de diverses aproximacions perilloses del conjunt que entrena Eduardo Sao ‘Duda’, Mauricio ha inaugurat el marcador als 12 minuts de joc. Amb aquesta mínima avantatge d’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Gol del pitxitxi

LT4Y8996.jpgA la represa, Ciço ha fet el segon. Un gol que encarrilava aquesta segona part per al conjunt de Múrcia I més quan als set minuts, el pitxitxi de l’equip i màxim golejador de la Lliga, Wilde, ha sumat el tercer amb un golàs a la mitja volta.

José Carnicer ha fet sortir Geison (més tard el substituiria Víctor en aquest rol) com a porter-jugador quan encara faltaven 10 minuts per al final del partit. Però la bona defensa d’ElPozo no ha permès el conjunt madrileny remuntar el partit. Álvaro, ha sentenciat el matx amb un gol a porteria buida, i Davichín ha fet el gol de l’honor sobre la botzina.

ELPOZO MÚRCIA, 4
CARNICER TORREJÓN, 1

ElPozo Múrcia: Juanjo, Kike, Saúl, Vinicius i Mauricio –cinc inicial-, Ciço, Álvaro, Marcelo, Wilde

Carnicer Torrejón: Molina, Geison, Víctor, Davichín i Jaison –cinc inical-, Zamo, Cuco, Juan Puertas, Noro

Gols: 1-0, Mauricio (12’); 2-0, Ciço (22’); 3-0, Wilde (27’); 4-1, Álvaro (40'); 4-1, Jaison (30')

Àrbitres: Peña Díaz i Peña Gómez