FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.02.2009 10:23

Els tècnics elogien el Barça Mobicat

Cristina Collado (Enviada especial)


En cas de classificació per a les semifinals de la Copa d’Espanya, el Barça Mobicat s’enfrontaria al Carnicer Torrejón o ElPozo Múrcia. Els tècnics de tots dos equips elogien l’equip blaugrana.


Tots dos coincideixen. Tant José Carnicer, entrenador del Carnicer Torrejón, com Duda, tècnic d’ElPozo Múrcia, valoren molt positivament que el Barça Mobicat participi a la Copa de futbol sala i que sigui avui en dia un dels equips més forts del campionat: “És important pel nom que té, li dóna ‘caché’ a la lliga”, explica José Carnicer Torrejón. Comparteix aquesta opinió l’entrenador brasiler d’ElPozo: “És una molt bona notícia per al futbol sala. Ja fa tres anys que estan fent una aposta molt important per la secció un club tant important com el FC Barcelona.”

Una plantilla compensada

resum_copa_rey_granada_futb2.jpgUna aposta que ha portat a construir un equip molt complet. “Aquest any té un gran equip. Des del meu punt de vista, està entre els tres millors equips de la lliga. És un clar aspirant a guanyar la Lliga perquè la plantilla que té és fabulosa i si fan les coses bé poden donar guerra a qualsevol equip que se li posi al davant”, afirma el tècnic del conjunt madrileny. “Ha fet un equip molt fort, molt compensat, i que aspira a tots els títols”, sentencia Duda.

La clau: la possessió

En aquesta plantilla destaca principalment la defensa. L’entrenador d’ElPozo Múrcia apunta a la possessió com una de les principals armes del Barça Mobicat: “Tenen una defensa bona per la poca quantitat de pilotes que perd, per tenir jugadors que mantenen molt la possessió i perden poques pilotes. I això fa que provoquin poques contres.”
Els tècnics elogien el Barça Mobicat
Possible semifinal Barça-ElPozo
Qüestionat sobre una possible semifinal Barça-ElPozo, el tècnic Duda té clar que no voldria el conjunt de Carmona perquè el considera un dels forts: “Espero que a les semifinals estigui ElPozo, i al Barça sempre li desitjo molta sort pel bé del futbol sala, però sempre que no es creui en el nostre camí. Crec que el FC Barcelona és més fort que el Benicarló, per tant, no m’agradaria trobar-me amb el Barça.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana