FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.02.2009 21:28

Contacte amb l’escenari del partit

Cristina Collado (Enviada especial)


El FC Barcelona Mobicat s’ha entrenat aquesta tarda a l’escenari del partit. És el Palau dels Esports de Granada, per on han passat també Carnicer Torrejón i ElPozo Múrcia.


El Palau Municipal dels Esports de Granada ha canviat les seves cistelles habituals per les porteries de futbol sala. Deixarà d’acollir aquests dies els entrenaments i partits del CB Granada per acollir la vintena edició de la Copa de futbol sala.

El Carnicer, el primer

El Carnicer Torrejón ha estat el primer equip a trepitjar la pista d’aquest pavelló. Aquesta ja estava habilitada amb el terra color blau característic dels partits que produeix la Lliga Nacional de Futbol Sala i coronat pels escuts dels 8 equips partipants en aquesta Copa.

El Barça Mobicat, a dos quarts de 7

DSCF2877.JPGEl següent equip a sortir a entrenar sobre aquesta pista ha estat el Barça Mobicat, Els jugadors de Marc Carmona han agafat el relleu als madrilenys a dos quarts de 7 de la tarda i han disposat d’una hora per afinar els últims detalls de cara al decisiu partit de demà. Marc Carmona ha pogut comptar amb tots els seus jugadors disponibles.

Fins i tot hi ha hagut un altre jugador més present a la sessió. Ha estat Diego, jugador del juvenil que s’ha lesionat durant l’entrenament que ha realitzat l’equip al pavelló de Las Gabias de Granada. Diego s’ha traslladat fins on estava el primer equip perquè el visités el metge Dani Florit.

El vigent campió, l’últim

El vigent campió de Lliga, ElPozo Múrcia, ha estat l’últim a entrenar-se aquest dimecres. Ho ha fet a dos quarts de 8 de la tarda. El conjunt entrenat per Duda ha sortit en autocar de Múrcia a dos quarts de 4 de la tarda i tot just han arribat al pavelló diractement per entrenar-se, sense haver passat prèviament per l’hotel.
Contacte amb l’escenari del partit
El Benicarló no s’entrena

El Benicarló Aeroport Castelló, el rival del Barça Mobicat als quarts de final, és l’únic dels equips que juguen dijous que no s’ha entrenat a l’escenari del partit. Els jugadors entrenats per Miki han arribat aquest vespre des de Castelló i s’han allotjat directament a l’hotel de concentració.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana